😂😂😂ببین من تو چندصفحه اول انننقد خندیدم اون سال . هرچند ک از وسطا تایپکای اینجوری میره تو خاکی . ...
یه تاپیک سوتی و خنده پربازدید دیدم تموم نمیشد تا چندماه اما حیف ترکوندنش از خنده پاره میشدم. ولی این بدمینتون گفتی فککنم طرف فروشگا لوازم ورزش داشته🤣🤣🤣🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیک دختری که مسافرت رفته بود ارمنستان خیییلی خنده دار بود .. عالی بود
اونم بامزه بود،ولی خدایی بامزه تر ازاونم داشتیم تو سایت... تاپیکای سوتی خیلی خوبن،پارسال یکی بود کلی سوتی خنده دارگفته بودن
زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
منی که حاضری میخریدم میخوردم انقدر دوستداشتم هفته ای یه بار
تا میام فراموش کنم باز شماها مگه میذارید اخه🤣
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
اقدس اسم یه کاربری تو اینجا بوده ک یه روز الویه زده به ..... بعد همسر گرامیش میاد میبینه هیچی دیگه ...
چرا الویه زده به اونجاش
ما هیچ الهی همه تو.... لطفا برای شفای برادرم ورسیدن به عشقم برام دعا کنین ویه صلوات مهمونم کنین....❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم.....؛چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی.....❤
خیلی شیک میگفت با شوهرم رابطه داشتم ی کاسه گوجه سبز عسلی بود شوهرم جوگیر شد گوجه سبز کرد تو واژنم در ...
وای من اونو یادمه
ما هیچ الهی همه تو.... لطفا برای شفای برادرم ورسیدن به عشقم برام دعا کنین ویه صلوات مهمونم کنین....❤گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم.....؛چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی.....❤