2777
2789
عنوان

عجیبترین و خنده دار ترین تاپیکی که دیدید چی بود؟ 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 6722 بازدید | 181 پست

عجیب ترین تاپیک های پر درامد ترین شغل و تاپیک های پودر سوسک کش اون خانومه ک وسواسی داشت 🗿😂

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست؟

ی خانومی موقع پری شوهرش براش پد میزاشته🫤 اسمشم غلام بوده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
کامنتا ونظرات اون تاپیک عالییییییی بود😅

واای اره😂بعضی تاپیکا ادمو از ته دل میخندونه. ی تاپیک بود چندسال پیشا راجع ب کادوهای خنده داری ک گرفته بودن بود.‌تاپیک طولانی ای هم شده بود. چندصفحه اولش من اننننقد خندیدم داشتم میییمردم. میخوام برم بگردم پیداش کنم باز

parasoo1989@

یکی تاپیک زده بود می‌گفت همسایشون اومده خونش میگه بیا بریم تو حموم بشینیم حرف بزنیم این بنده خدا هم ترسیده

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

یکی عم بود برا سال ۹۱ بود زنه ایم کاربریش فکر کنم دلسا بود میگفت دختر خواهرشوهرم با شوهرم رابطه داره همه بهش میگفتن دوربین تو خونه کار بزار و این حرفا

یه چند روز همش تاپیک میزد بعدا دیگه محو شد کسی یادش هست؟

کاربر جدید نیستم🌻از سال ۹۰ عضوم🌻این چهارمین کاربریمه🌻

تاپیکی بود که مادرشوهراسی دادمیزده وای گوشت شترمرغ🤔🤔دقیقایادم رفته چی بود ولی مادرشوهرش حامله بودوازغذای اسی میخواست

خیلی خندیدم سراون

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

اونی ک سیر گیر کرده بود تو واژنش یا اونی ک عکس کامل  سینه شو گذاشته بود پست اول میگفت ببینید کنار نوک سینم چی در اومده یا اونی ک عکس واژن گذاشت برای تشخیص باکرگی😑یکی از یکی سم تر

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

عجیب ترین تایپیکا تایپیک خیانته که بعد از چند روز محو میشه استارتر.مثل ارزوی عروسک پارچه ای

منم تاپیکاشو دنبال میکردم چی شد خبری نشد ازش ؟ 

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍