2777
2789
عنوان

چطوری خودمو آروم کنم

254 بازدید | 23 پست

بازم خبر بارداری یکی دیگه ک فقط چندماهه عروسی کرده 

. دیگه خسته شدم از حسرت کشیدن . کی میخاد تموم بشه این درد . چقدر با همه دروغ بگم . 

چقدر غم توی نگاهم رو مخفی کنم . قطره اشکی ک جمع میشه تو چشمم رو چطور هربار مخفی کنم اخه 

خدایا نمیخوای ببینیم نه؟ باشه دمت گرم

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

انشالله هر چی ک براتون صلاح رقم بخوره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله هر چی ک براتون صلاح رقم بخوره

اگه صلاحم این باشه تا اخر بچه نداشته باشم چی 

این چه صلاحیه اخه

هر روز زجر کشیدن بهتر از کدوم صلاحه

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

به این فکر کن خدا میخاد تو بهترین تاریخ از نظر آسترلوژی بهتون فرزند بده

چرا به حکمت خدا شک داری؟ او مهربان ترین مهربانانه

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
به این فکر کن خدا میخاد تو بهترین تاریخ از نظر آسترلوژی بهتون فرزند بده چرا به حکمت خدا شک داری؟ او ...

دیگه خسته شدم از بس گفتم حکمتم نیست صلاح الان نیست بع وقتش میاد و هزارتا حرف دیگه که فقط دروغه برای آروم شدنم

یه روزی منم همین حال الانت رو داشتم الان که چند سال میگذره و دو تا بچه دارم فهمیدم که نباید چیزی رو ...

نمیدونم بخدا ک خسته شدم دیگه رد دادم