2777
2789
عنوان

چطوری خودمو آروم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 23 پست
چند سالته عزیزم؟ چقدر هست ازدواج کردی؟

۲۱ سالمه و سه ساله عروسی کردم و یک سال و نیم اقدامم

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
دقیقا حال تو رو دارم ولی به روم نمیاره تاکی از این و اون حرف بشنویم 💔

بخدا منم مادرشوهرم هربار زنگ میزنا خبر بارداری یکیو بده

همشونم بعد من عروسی کردن 

خدایاااااا حکمتت چیهههههه اخه

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۱ سالمه و سه ساله عروسی کردم و یک سال و نیم اقدامم

اوووه دختر خوب فکر کردم ۶،۷ ساله حداقل 

خوشگلم شما دکتر خوب برو و هر چی آزمایش و سونو داره انجام بده به دمید خدا به زودی زود باردار میشی گلم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
نمیدونم بخدا ک خسته شدم دیگه رد دادم

حس و حالت رو کاملا درک میکنم 

منم همینطور بودم،هر شب گریه ام میگرفت و از خدا بچه میخواستم کلی دعا و قران و.... خوندم،کلی دوا درمون کردم و آخرش شد

الان تو شرایطیم که میفهمم دلیل نشدنش چی بود و به صلاحم بود که بچه دار نشم

دیگه خسته شدم از بس گفتم حکمتم نیست صلاح الان نیست بع وقتش میاد و هزارتا حرف دیگه که فقط دروغه برای ...

درکت میکنم عزیزم

ولی واقعن اون حس رو شیطان در دل آدم میندازه که ناامیدش کنه ؛ روزهایی رو که باید با شادی سپری شن با پوچی و افسردگی طی میشن

نمی دونم مشکلتون چیه ولی بالاخره یه روزی تو هم دامنت سبز میشه اون روزه که با خودت فکر میکنی چه روزها که میباست زندگی کنی و نکردی 

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
بخدا منم مادرشوهرم هربار زنگ میزنا خبر بارداری یکیو بده همشونم بعد من عروسی کردن  خدایاااااا ...

درکت میکنم منم امروز بعد مدتها رفتم خونه ی مادرشوهرم حالمو خراب کرد تو دلم دارن رخت میشورم ...هیشکی صدای ما رو نمیشنوه💔

لا إله إلّا اللّه
اوووه دختر خوب فکر کردم ۶،۷ ساله حداقل  خوشگلم شما دکتر خوب برو و هر چی آزمایش و سونو داره انج ...

واسه من هر ثانیه ش اندازه هزارساله 

درکت میکنم منم امروز بعد مدتها رفتم خونه ی مادرشوهرم حالمو خراب کرد تو دلم دارن رخت میشورم ...هیشکی ...

منم اون روز ک رفتیم وقتی برگشتم از خونشون تا ساعتها داشتم عر میزدم با صدای بلند خیلی ناراحتمممم واقعا نمیدونم دیگ چیکار کنم . کاش هیچوقت وارد زندگی همسرم نشده بودم تا الان حس پدریو تجربه کرده بود حتما

منم اون روز ک رفتیم وقتی برگشتم از خونشون تا ساعتها داشتم عر میزدم با صدای بلند خیلی ناراحتمممم واقع ...

مادرشوهر منم هی تکرارمیکنه که سن شوهرت داره میگذره خوب من چ خاکی تو سرم بریزم زمان رو متوقف کنم خودمو بکشم 

لا إله إلّا اللّه