آنیاآراد مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 220 عنوان عمل هیستروسکوپی . کرمانشاهیا بیاین🥺 328 بازدید | 3 پست باسلام . من چندماهه درگیر پولیپ و فیبروم شدم پولیپم ۱۲ در ۲۵ م م هست وفیبرومم ۵ م م هست. بنظرتون تو کرمانشاه بین خانم دکتر سحر رشیدی و فاخری کدام بهتره کارش 1401/11/03 | 21:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_shaparak عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 1907 سلام عزیزم شما عمل کردی؟منم یه فیبروم یه سانتی دارم اما داخل رحمه جاش بده باید هیستروسکوپی کنم خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋
آنیاآراد مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 220 سلام عزیزم شما عمل کردی؟منم یه فیبروم یه سانتی دارم اما داخل رحمه جاش بده باید هیستروسکوپی کنم من انجام دادم ولی چون تعدا زیاد و پراکنده بود نتیحه نگرفتم. و جور دیگه ایی پیش رفتم مشکلن بیشتر تیرویید بود که مخفی کم کار شده بودم
m_shaparak عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 1907 من انجام دادم ولی چون تعدا زیاد و پراکنده بود نتیحه نگرفتم. و جور دیگه ایی پیش رفتم مشکلن بیشتر تیرو ... ممنون عزیزم یعنی با هیسترو فیبرومتون رفع نشد؟ خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋