2777
2789
عنوان

صابون تریاک؟؟

718 بازدید | 20 پست

این صابون تریاک چیه جدیدا خیلی تعریفشو میکنن . شما استفاده کردید؟ دکتر گذاشته براتون‌ ؟ نتیجه داده؟ برا جوش صورت و جای جوش میخوام ببینم چجوریه . کلا میشه به عنوان شوینده صورت روزی سه بار استفاده کرد؟ زیاد قوی نیست؟

منم شنیدم که خوبه

صابون زردچوبه هم شنیدم خوبه

اگه کسی استفاده کرده راضی بوده بگه،ممنون

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار استفاده کن ببین با پوستت سازگاری داره چون من دوستم استفاده میکرد خیلی خوب بود ولی خودم که استفاده کردم با پوستم خیلی سازگار نبود

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(