2777
2789

منم تنبلی خفیف دارم ماه اول اقدامهه ولی اصلا دلم نمی‌خواد دارو بخورم همینطوری می‌خوام باردار باشم طبیعی . کسی بوده طبیعی باردار شده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش کن، پیاده روی، شکر و قندهای مصنوعی، لبنیات حذف کن، اگه وزنت زیاده چند کیلو کم کن، روزی یک قاشق سیاه دونه و عسل بخور سریع باردار میشی

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
مرسی گلم 

قربونت دمنوش تخم هویج و تخم ترب هم برا فولیکول ها خوبه خودم خردم ولی مصرفش یادم رفته چطوره سرچ کنی میاد تو همینجا منم پیدا کردم

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
قربونت دمنوش تخم هویج و تخم ترب هم برا فولیکول ها خوبه خودم خردم ولی مصرفش یادم رفته چطوره سرچ کنی م ...

گلم تخم هویج پریودی بخورم فقط؟؟واینکه ترب سفید منظورته؟؟من خیلی ترب سفید میخورم باغذا.

قربونت دمنوش تخم هویج و تخم ترب هم برا فولیکول ها خوبه خودم خردم ولی مصرفش یادم رفته چطوره سرچ کنی م ...

من این ماه ماه اول اقدامم بود الانم ۲۱سیکلمه پیاز درمانی کردم این ماه نمیدونم باردار میشم یانه خیلی حس پری دارم

من این ماه ماه اول اقدامم بود الانم ۲۱سیکلمه پیاز درمانی کردم این ماه نمیدونم باردار میشم یانه خیلی ...

پیاز درمانی هم خیلی تاثیر داره فقط باید پرولاکتین ت بالا نباشه، تخم هویج و تخم ترب هم بری عطاری میدن از روز اول تا سوم پری میخوردم، برای نتیجه گرفتن هم اصلا استرس نداسته باش همینکه دنبالش باشی جواب میگیری و تا چند ماه طبیعیه برای اقدام. بعد ن هم پاهاتو بده بالا تا چند دقیقه

من این ماه ماه اول اقدامم بود الانم ۲۱سیکلمه پیاز درمانی کردم این ماه نمیدونم باردار میشم یانه خیلی ...

این حس برای اول بارداری هم هست ان شاءالله که بارداری نبودی هم به زودی میشی ان شاءالله یک مورد دیگم کار سنگین و اینا این مدت انجام نده تا نی نی بیاد تو دلت 🌹🌹🌹