بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من این ماه ماه اول اقدامم بود الانم ۲۱سیکلمه پیاز درمانی کردم این ماه نمیدونم باردار میشم یانه خیلی ...
پیاز درمانی هم خیلی تاثیر داره فقط باید پرولاکتین ت بالا نباشه، تخم هویج و تخم ترب هم بری عطاری میدن از روز اول تا سوم پری میخوردم، برای نتیجه گرفتن هم اصلا استرس نداسته باش همینکه دنبالش باشی جواب میگیری و تا چند ماه طبیعیه برای اقدام. بعد ن هم پاهاتو بده بالا تا چند دقیقه
یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
من این ماه ماه اول اقدامم بود الانم ۲۱سیکلمه پیاز درمانی کردم این ماه نمیدونم باردار میشم یانه خیلی ...
این حس برای اول بارداری هم هست ان شاءالله که بارداری نبودی هم به زودی میشی ان شاءالله یک مورد دیگم کار سنگین و اینا این مدت انجام نده تا نی نی بیاد تو دلت 🌹🌹🌹
یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕