2777
2789
عنوان

کیا تو نیشابور زیر نظر خانم دکتر سالاری بودن و سزارین شدن?

| مشاهده متن کامل بحث + 10181 بازدید | 50 پست
نه بابا سونوهاش رایگان نیس , من هر دفه یک ساعتی میشینم تا نوبتم شه ,هر کس میاد پول سونو میده کلی. ...

سونویی که متخصص زنان انجام میده نباید درقبالش پول اضافی دریافت بشه غیرقانونی هست. بعدم کیفیتی ندارن سونوگرافی متخصصین زنان

باید سیر شیم از گشنگی...❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چی میگه خبرشو بده مرسی😘 خالم بهمن زایمان کرد البته طبیعی بود ولی چند بار باهاش رفتم پول سونو ...

ااا 5 گرفته?? منم اجباری ام .

تو حکیم?? اخه قمر هم گف میرم

اما من باید حکیم برم ,چون ان آی سیو داره,و واسه دوقلوهام ممکنه لازم شه .

باشه فردا برم بهت خبر میدم

یعنی زیرمیزی جدا از هزینه بیمارستان ۱۲ تومن؟؟

آره 😶

تو قمر زایمان کرد اونجام۱۰ تومن داد!

گفتمش خلی پول بیمارستان رضوی مشهدو اینجا خرج کردی

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
سونویی که متخصص زنان انجام میده نباید درقبالش پول اضافی دریافت بشه غیرقانونی هست. بعدم کیفیتی ندارن ...

سونو هفته 32 ازم دو ملیون و ده هزار,تومن گرفت .

واسه دوقلویی گف دوبرابره ,وگرنه یک تومن میشد.

عکس میخام از,جنینام واسه یادگاری و اتلیه رفتن متاسفانه عکس نمیده.خیلی هم زود انجام میده و اندازه سونوهای بیرون وخ نمیذاره.

ااا 5 گرفته?? منم اجباری ام . تو حکیم?? اخه قمر هم گف میرم اما من باید حکیم برم ,چون ان آی سیو دار ...

هر دو بیمارستان میره ، سزارین هاش ۹۹ درصد تو قمر چون علاوه بر زیرمیزی پول بیشتر به جیب میزنه.

ولی واسه موارد خاص حکیم هم میره

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
سونویی که متخصص زنان انجام میده نباید درقبالش پول اضافی دریافت بشه غیرقانونی هست. بعدم کیفیتی ندارن ...

و به چیزم هس ,هردفه مجبور میکنه بری سونو.

اینجوری نیس که ویزیتت کنه فقط .

هر دو بیمارستان میره ، سزارین هاش ۹۹ درصد تو قمر چون علاوه بر زیرمیزی پول بیشتر به جیب میزنه. ولی و ...

منطورم اینه تو قمر اجباری رو 5 میگیره یا حکیم هم میگیره?? 

اخه سنیدم حکیم نباید پول بگیرن 

منطورم اینه تو قمر اجباری رو 5 میگیره یا حکیم هم میگیره??  اخه سنیدم حکیم نباید پول بگیرن  ...

بیمارستان هزینه نمیگیره تو حکیم، دکتر که هر جا بره میگیره.

مثلا دکتر ترحمی کلا زیر میزی نمیگیره!

صمد زاده ، بنک دار، سالاری هم جدیدا بگیر شده!

تو حکیم بیشتر نگیره کم تر نمیگیره!

زیر میزی کلا غیر قانونیه چه بیمارستان دولتی چه خصوصی ، چون تو هزینه بیمارستان میدی چه خودت بدی چه بیمه  ، بیمارستانم پول دکتر میده! 

اها ,پس اینجور . دستت درد نکنه عزیر

بازم رفتی خبر بده ببینم میگیره، چند میگیره😅

و به چیزم هس ,هردفه مجبور میکنه بری سونو. اینجوری نیس که ویزیتت کنه فقط .

سلام عزیزم به سلامتی زایمان کردید؟

خواستم بدونم دکترتون سالاری بود یا نه؟و اورژانسی بودید شما یا اختیاری؟هزینه اش چقدر شد،چون من اورژانسی هستم