2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم راضی نیستم ، دستمو عسلی کنم بزارم دهنشون اخرش گازش میگیرن ، ولی اونا پیش خودشون اینجوری فکر نمیک ...

خوب همه فکر میکنن خودشون خوبن.

مادرشوهر من فکر میکنه بهترین فرشته روی زمینه ولی از دید من .....

۲۰درصد راضی ام ، همیشه سعی میکنم بهشون احترام بزارم و خوب باشم باهاشون ولی بی دلیل انگار از من خوششو ...

دقیقا مثل من

هرچی بیشتر بهشون احترام میزارم ببشتر ازشون سردی و بی احترامی میبینم

همچین موجوداتی احترام و مهربونی و محبت رو کلا درک نمیکنن

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
دقیقا مثل من هرچی بیشتر بهشون احترام میزارم ببشتر ازشون سردی و بی احترامی میبینم همچین موجوداتی اح ...

اره بخدا گاهی اوقات حتی به خودم حرف میزنم که چرا مثل خودشون رفتار نمیکنم ولی متاسفانه نمیتونم مثل اونا باشم ، تصمیم گرفتم فاصله ام باهاشون حفظ کنم 

خدایا شکرت 
امشب خیلی دلخور بودم ازشون گفتم پیش هم یه کم صحبت کنیم ک به خودم دلداری بدم ک فقط خانواده همسرن من ا ...

کاره خوبی می‌کنی اینم با خودت تکرار کن هر آدمی لیاقت اینو نداره که خودتو بخاطرش ناراحت کنی 

خدایا شکرت 
اره بخدا گاهی اوقات حتی به خودم حرف میزنم که چرا مثل خودشون رفتار نمیکنم ولی متاسفانه نمیتونم مثل او ...

من نمیتونم فاصلمو حفظ کنم ، شروع میکنن به زنگ زدن و تیکه انداختن تا بری دوباره

کاره خوبی می‌کنی اینم با خودت تکرار کن هر آدمی لیاقت اینو نداره که خودتو بخاطرش ناراحت کنی 

خیلی سعی میکنم بهش فک نکنم ، ولی میبینم در حق همسرم بد میکنن ، همسرمم چون خانوادشن سکوت میکنه زجر میکشم

من تازه فهمیدم با خانواده ی شوهر جماعت باید از موضع قدرت وارد بشی ، فقط کافیه کوچکترین نقطه ضعفی پیدا کنن ، همونو میکنن سوهان روح آدم ، پس همون بهتر بهشون  هیچ رو ندیم 

خدایا شکرت