2777
2789
عنوان

تجربه من از لیزیک چشمام😍😍

78185 بازدید | 188 پست

الان دو ماهه عمل کردم و خیلی خوشحالم..

البته من prkعمل کردم(ولی میگم لیزیک😄)نمره چشام ۴ بود و چون ضخامت قرنیه ام کم بود دکتر گفت نمیتونی لیزیک کنی و باید prkانجام بدی

قبل عمل یه روز رفتم بینایی سنجی و عکس برداری از چشم انجام داد..روز عمل هم تقریبا یکساعت کاراهای پرونده مو انجام دادم و تنها رفتم که برم اتاق عمل..اول به فاصله چند دقیقه دوتا قطره ریختن تو چشم بعد هم بتادین زدن به دور چشم و بعد رفتم زیر دستگاه(وای که چقدر میترسیدم کور بشم)فقط یه نور سبز بود که باید نگاه میکردم،هر چشم تقریبا ۵ دقیقه وقت برد و بعدش خودم تنها از ۳ طبقه اومدم پایین و دیدم عالی بود😏😏..

وقتی رسیدم خونه درد و سوزش شروع شد و تا ۵ روز بعد که لنز پانسمان رو در آورد خیلی اذیت بودم و چشام خیلی به نور حساس بود.ولی بعد از در آوردن لنز خیلی خوب شدم 

و الان روز به روز چشام داره بهتر میشه و به کسایی که بخاطر ترس انجام نمیدن حتما توصیه میکنم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

هزینه چقدر شد؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوهفته پیش انجام دادم هنوز یکم چشمام تاره امادیدم خیلی بهترشده دکترگفت یک ماه طول میکشه کامل خوب شه...

ولی خیلی خوشحالم عینک نمیزنم 

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
هزینه چقدر شد؟

هزینه عکسبرداری قبلش ۲ تومن و عمل ۸ و ۶۰۰ بود که من با بیمه ۶۰۰تومن پرداختم فقط

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

مبارکت باشه. چقدر شد هزینش

هزینه عکسبرداری قبلش ۲ تومن و عمل ۸ و ۶۰۰ بود که من با بیمه ۶۰۰تومن پرداختم فقط

من خیلی میترسم من تابحال توی چشام لنز معمولی هم ننداختم یبار میخاستم بندازم هر کار کردم نتونستم هی ...

ولی بعدش دیگه راحت میشی

مبارکهههههه...کجاعمل کردی؟؟چقدر هزینه اش شد؟؟دکترت کی بود؟؟

ممنون ..من کرمان عمل کردم دکتر شجاعی(البته شیراز و تهران هم هستن)

هزینه با بیمه بود خودم فقط ۶۰۰ تومن پرداختم

منم دوهفته پیش انجام دادم هنوز یکم چشمام تاره امادیدم خیلی بهترشده دکترگفت یک ماه طول میکشه کامل خوب ...

واای ببین بعد یکماه چی بشه😍

بیمه چی؟ تامین اجتماعی هم قبوله؟

بله فکر میکنم قبول میکنن ولی اینکه بیمه تامین اجتماعی چند درصد هزینه رو میده نمیدونم