2777
2789
عنوان

تجربه من از لیزیک چشمام😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 78249 بازدید | 188 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍مبارک باشه  همیشه ب شفافی نظاره گر باشی😍 خوشحال شدم برات 😍 انشاءالله من و امثال منم ...

ممنون دوست عزیز❤❤❤

انشاالله 🌸🌸

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

مگه بیمه قبول میکنه؟؟چه بیمه ای؟؟

بله اکثر بیمه ها قبول میکنن..و باید نمره چشم بیشتر از ۳ باشه 

ولی هر بیمه ای اینکه چند درصد هزینه رو بده فرق میکنه

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

منم نمره چشمم ۵ و قرنیم نازک شده ☹️

قرنیه منم نازک بود دکتر گفتن باید prkانجام بدم

شوهرم چشماش ضعیف شده خیلی میگم عمل کن فکر کنم میترسه

من خیلی میترسیدم حتی تا ۵ روز اول از درد و سوزش همش میگفتم غلط کردم ولی بعدش راحت شدم..واقعا میارزه

اتفاقا چند روز پیش رفتم برا تعویض شیشه عینک بابام یه خانمی اومده بود از عینک فروشیه سوال می کرد عمل کنم یا نه. عینک فروشی داشت رایشو میزد. به مامانم گفتم اومده از کی سوال می کنی.اشتباهی که منم ۱۰ سال پیش انجام دادم. عینک فروشیها هیچ وقت ضد کاسبیشون حرف نمی زنن. انقدر هزینه فرم عینک و شیشه بالاست که چرا دکون خودشونو تخته کنن

من ۵ ساله انجام دادم قبلش هم ۱۵ سال عینک و بعد لنز استفاده می کردم. واقعا راحت شدم. 

اتفاقا چند روز پیش رفتم برا تعویض شیشه عینک بابام یه خانمی اومده بود از عینک فروشیه سوال می کرد عمل ...

خیلی خوبه..من واقعا از عینک متنفر بودم و اصلا به صورتم نمیومد.ولی الان راحت شدم دیگه

اسی چه بیمه ای بودی ؟؟منم جدیدا چشمام اذیت میکنه موندم چیکار کنم اصن نمیدونم که نمره چشمام ثابت شده یا نه

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
من خیلی میترسیدم حتی تا ۵ روز اول از درد و سوزش همش میگفتم غلط کردم ولی بعدش راحت شدم..واقعا میارزه

منم میترسیدم. من ۵ روز اول چون مسکن میخوردم درد نداشتم فقط دو شب اول خیلی درد احساس کردم تو خواب. چون اثر مسکنها رفته بود. ولی خود عمل خیلی راحت و بی دغدغه است. من یک هفته اول کاملا تو تاریکی میشستم و اصلا صفحه گوشی و مانیتور و تلویزیون رو نگاه نمی کردم که به چشمم فشار نیاد

اسی چه بیمه ای بودی ؟؟منم جدیدا چشمام اذیت میکنه موندم چیکار کنم اصن نمیدونم که نمره چشمام ثابت شده ...

خب برو چشاتو نمره کن ببین رفته بالا یا نه..من بیمه صنایع مس دارم