2777
2789
عنوان

آبرومو برد .. تروخدا بیاین.. باتجربه ها بیاین حالم خرابه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 96 پست
دقیقا این اتفاق واسه من پیش اومد. توی فامیل با بقیه شرط بسته بود که من باهاش دوست میشم چون من خیلی م ...

وای 

منم ...

همینطوری شد ..

بابام خیلی داغون شدذ

مه حالم‌خوئه 🙂 چاوم درو دی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب نداره درست میشه

و منی که هرچی دست پا میزنم بیشتر غرق میشم  

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....
دقیقا این اتفاق واسه من پیش اومد. توی فامیل با بقیه شرط بسته بود که من باهاش دوست میشم چون من خیلی م ...

وای 

منم ...

همینطوری شد ..

ععی خدا لعنتش کنه

مه حالم‌خوئه 🙂 چاوم درو دی💔
وای  منم ... همینطوری شد .. ععی خدا لعنتش کنه

کجایی هستی؟

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....

چتات اگ توی تلگرام هس دو طرفه پاک کن.. حاشا کن بگو اون مث سگ دنبالم بوده منم دلم سوخت گاهی جوابشو دادم.. کلا زیر بار نرو. بگو چون بهش اوکی ندادم دارم انتقام میگیره 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰
وای  منم ... همینطوری شد .. بابام خیلی داغون شدذ

اره واسه منم خیلی زشت شد. کلا فامیل یه جور دیگه روم حساب میکردن. این نکبت خوارم کرد. ولی مطمئن باش زمان حل می‌کنه. هیشکی حوصله نداره ماجرای یه نفر دیگه رو‌ هی به دوش بکشه. یادشون می‌ره بابات هم همینطور. واسه من که درس عبرت بزرگی شد.

ابنم نمونه درس عبرت ک با پسر فامیل نرید

ربطی نداره اصلا اون لاشی بوده وگرنه باید میدونست وقتی داره آبروی دختر عموش رو میبره یعنی داره ناموس خودشو خراب میکنه حالا اگر غریبه بود تعجبی نداشت  

چ رفتاری داشته باشم چیکار کنم راهنماییم کن تروخدا

اول سعی کن ریلکس باشی...یادت باشه که میگذره...دوم همیشه یادت باشه اکثر مردم آدم رو با زمان حالش قضاوت می کنن یعنی چی ؟ یعنی الآن ممکنه پشتت یه حرفایی بزنن چون این اتفاق افتاده ول فردا درباره اتفاقات فردا حرف میزنن...تیتر روزنامه امروز فردا تو سطل زبالست خیالت راحت...اما تو سعی کن واسه فردات یه موضوع خوب براشون جور کنی ..خبر موفقیت ها...همه ی این حرف ها رو میشوره میبره!

ن ۲۱  ۱۸

سنتونم که کمه.اگه اخلاقشوفامیلاتون میشناسن پس چراناراحتی بیخیال باش کار یه که شده نبایدمیشدولی شده ازاین به بعد سعی کن عاقلانه تصمیم بگیری درستو خوب بخون تابتونی بالاترازاون باشی طوریکه اون حسرت باتوبودنوبخوره وخودشونفرین کنه که توروازدست داده وابروتوبرده