2777
2789
عنوان

آبرومو برد .. تروخدا بیاین.. باتجربه ها بیاین حالم خرابه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 2656 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم یه اتفاق شبیه این تقریبا داشتم فقط اینو بهت بگم که عزت دست خداست تو واسه زندگیت تلاشتو بک ...

فدای تو بشم 

ممنونم حتما حتما همین طوره

مه حالم‌خوئه 🙂 چاوم درو دی💔
اره درسته

همچنين ادمايى ببخشيدميگما اما بيشرفن

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
چیکار کنم تروخدا ... همه البته دوستم دارن میگن اونو میشناسیم ولی خیلی بد شد برام خیلی  داغون ...

دقیقا این اتفاق واسه من پیش اومد. توی فامیل با بقیه شرط بسته بود که من باهاش دوست میشم چون من خیلی مغرور بودم و با کسی نبودم. هر پیام و چیزی بود به همه ها و عموهام نشون میداد. خودم نمی‌دونستم. بعد که رو شد، آبروم همه جا رفته بود. ولی خب زمان که بگذره فراموش میشه. بقیه هم گاهی یادشون میفته. البته واسه خودم خیلی سخت بود. یادش میفتم می‌خوام خودمو دار بزنم

ولش بابا خاک توسرش این عاقبت خوبی نداره با این کارایی که کرده 

یه مدت م حرف شماست بعدن فراموش میشه میره

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

شاید با نیت قبلی اومده و باهات اینکارو کرده .بهتره دیگه کش ندید ماجرا رو تا به مرور فراموش بشه.ولی این کسی که من میبینم یه دشمنی باهاتون داره .

بابات با عموت صحبت کنه و اصل ماجرا رو کشف کنید خدایی نکرده یه وقت نخواد اون عکسارو برا شوهر آیندت ارسال کنه.

چ رفتاری داشته باشم چیکار کنم راهنماییم کن تروخدا

هیچی نمیخواد بگی هرچی بیشتر توضیح بدی خراب تر میشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چ رفتاری جلو فامیل کنم ؟ چطور رفتار کنم  فردا میریم خونه عمم...

بگو این ادم بیشوره و خانواده نداره

من مثل خانوادش بودم و فکر نمی کردم از ارتباط ساده من با پسرعمو این حرفا و چتا رو بسازه

بگو نمی دونم مریضه یا چی

بعدم خیلی عادی رفتار کن بگو اره شنیدم یه حرفایی واقعا ادم تاسف می خوره

چون اگه بری تو خودت یا خیلی توضیح بدی یعنی یه کاری کردی

بگو ارتباطم خانواده در جریان بودن و رابطه فامیلی بوده حالا چون پسرعمو بوده خب مثل غریبه نبوده ولی اون چت ساختگی درست کرده و بابام پیگیره

من شرایط رو نمی دونم همینا به ذهنم می رسه هرچیش به دردت می خوره بگو چون توام کامل نگفتی و خودت می دونی چیا رو پخش کرده

لاشی بیشرف همه چیز.

شما فقط بيخيال باش من كه بيخيال شدم وسپردمش بخدا

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️