2777
2789
عنوان

کیا امروز بی گناه رو دیدن 😢

296 بازدید | 23 پست

من متوجه نشدم بهمن یهو چرا مرد 

سکته کرد یا چیز خورش کردن؟ 🤔 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهههه چرا گفتین من فعلا ندیدم

برو زودتر ببین 😭

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
من ندیدم...عه مرد!!!

اره تو خونه ی ناهید بود رشید هم اومد همه چی رو تعریف کرد بعد یهو بهمن خون دماغ شد و مرد

اره به نظرم اون زنیکه کشتش چون مسعود رایگان که اومد بهش گغت نمیخوام چیزی رو خراب کنم

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
تو چاییش چیزی ریختن به نظرم

نامردا😒

اخه چرا کشتنش😐

لطفا به چیزایی که خودت هیچ نقشی تو به دست آوردنشون نداشتی افتخار نکن! مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ماه تولد، ثروت خانوادگی... به شعورت افتخار کن، به تعداد کتابایی که خوندی،اصالت، مهربونی، انسانیت...❤
اخه چرا کشتنش😐

شاید بخاطر دخترش 

اخه بهمن به مهتاب گفته بود دوباره باهام بیا 

یا بخاطر رشید چون رشید قاتل بود بهمن می خواست به ابریشم همه چی رو بگه

دلم برای فروغ خیلی میسوزه🥺

اره خیلی مظلومه