2777
2789
عنوان

همسرم تو مناسبت ها قول کادو الکی میده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 36 پست
چهار ساله ازدواج کردیم یه بار کادو نگرفته یا سورپرایز نکرده حداقل من دوبار اساسی براش هدیه خریدم و س ...

خب تو هم نکن بگو منم سورپرایزززز دارم برات اما به وقتش بگو یادم رفت که

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عب نداره ازهمینکه بهت میگه برات سورپرایزدارم هم استفاده کن تحسینش کن بگو قربونت بشم انقدحواست هس عاش ...

باورت میشه پارسال گفت بیا پایین برات سورپرایز دارم تولدم بود

فکر کردم میخواد گل و کیک و .... برام دربیاره از ماشین

یهو برگشت خندید گفت شوخی کردم 😑

یه هفته قهر شدم باهاش سر این

امیر❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه پارسال گفت بیا پایین برات سورپرایز دارم تولدم بود فکر کردم میخواد گل و کیک و .... برام در ...

😂

اشکال نداره . بنظر من اگر تعریف کنی بهترمیشه

بیاپیدی لینک گروه زوج درمانی،بهت بدم عالیه

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

خب تو هم نکن بگو منم سورپرایزززز دارم برات اما به وقتش بگو یادم رفت که

اره منتظرم ببینم شب کادویی چیزی میده اگه نداد قسم خوردم دیگه تو هیچ مناسبتی هیچی براش نخرم

امیر❤️

اره منتظرم ببینم شب کادویی چیزی میده اگه نداد قسم خوردم دیگه تو هیچ مناسبتی هیچی براش نخرم

والا من مامان بابام 25 ساله ازدواج کردن تا جایی که یادمه بابام نه سوپرایزی نه هدیه عجیبی همیشه پول میداده مامانم چقدر عجیبین شماها

تو چته چرا اینقدر همیشه اعصابت خرده؟؟ طرف کادو کم میگیره یا ی تبریک میگه؟ توقع داری هر مناسبتی 2 کیل ...

میگه هیچ کادویی براش نخریده تا حالا

همش دروغ میگه

بگم چیکار کن برو ماچش کن؟

تو اگه برات مهم نیست شوهرت بهت احترام نذاره، در عوض بقیه براشون مهمه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
والا من مامان بابام 25 ساله ازدواج کردن تا جایی که یادمه بابام نه سوپرایزی نه هدیه عجیبی همیشه پول م ...

خب خیلیا با پول نقد خوشحال میشن خیلیا دوست دارن همسرشون براشون گل بخره کادو بخره

ضمننا الان با 25 سال قبل خیلی فرق کرده عزیزم

امیر❤️

از الان همش جلوش حرف کادو روز مرد بزن حرف سور پرایز شدن

حرف هزینه کنی خلاصه دلش و اب کن روز مرد یه جوراب کادو کن بهش بده

اگر چیزی نگفت بدون کارهای خودشم عادی، مرض نداره

اگر ناراحتی کرد و گفت بهت چرا اینقدر گفتی جوراب دادی

بگو مثل خودت دیگه یادش بیار کارهاش رو .

دیگه ادم میشه تکرا نمیکنه

به نظرم اگه کادویی براش خریدی رو میخوای هربار بزنی فرق سرش هیچ وقت نخر تمام

خریدی خریدی عشقته خریدی هی نگو

متتفرم از این رفتار که میگن من خریدم تو هیچی نخریدی اون بازگر اینکارو کردم تو نکردی