2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت از مرگ عزیزتون آروم تر شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 12616 بازدید | 150 پست

مادر من ۳ماهه رفته و کلأ دوره سوگ حالت خطی نداره ک بدتربشی یا بهتر مواجه موج داره ی روز خوبی ولی ی باره با کوچکترین خاطرش ب هم میریزی ی واقعیتی ک تو این ۳ماه درکش کردم اینه دیگه هیچوخت حالم خوب نمیشه و دیگه هیچوخت اون مریم سابق نخواهم شد منی ک تو کل عمرم ب خودکشی فکر نکردم چندین بار اقدام ب خودکشی کردم ولی جسارتشو پیدا نکردم و اینکه من ادم وابسته ای نیستم و باور دارم ب بودن مامانم جای بد قصه اونجاست ک من تو مرگ مادرم دخیل بودم شاید و اینکه تصلأ سازش نداشتیم و من خیلی دارم عذاب میکشم از این بابت

لطفأ برای شادی روح مادرم فاتحه بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی سخته . ادم متلاشی میشه . من بعد ۱ سال تازه حملات شدید پنیک دچار شدم و دارو میخورم و همیشه یه تیر تو قلبمه انگار .

دوستانی که عزیز از دست ندادید امیدوارم هیچوقت پیش نیاد اما چون متوجه عمق فاجعه نیستید خواهش میکنم دل نشکونید . من ۴۰ روز از رفتن پدرم نمیگذشت که دختر خاله م زنگ زد بهم گفت چرا تو مراسم به همسرم سلام نکردی ؟ من تو مراسم اصلا نمیدیدم . نمیشنیدم .‌الان بعد ۱ سال اصلا یادم نمیاد روز خاکسپاری رو . انگار تو این دنیا نبودم ...هرگز نمیبخشمش . 

مادر من ۳ماهه رفته و کلأ دوره سوگ حالت خطی نداره ک بدتربشی یا بهتر مواجه موج داره ی روز خوبی ولی ی ب ...

عزیزم کلا هم جنسها با هم سر سازش ندارن . منم با مامانم همش بحث دارم . خودتو سرزنش نکن

مادر من ۳ماهه رفته و کلأ دوره سوگ حالت خطی نداره ک بدتربشی یا بهتر مواجه موج داره ی روز خوبی ولی ی ب ...

اینجوری فکر نکن مادرت الان بهترین جا داره

مگه این دنیای بی ارزش چی داره 

برو پیش روانشناس درموردش حرف بزن یا اینجا حرف بزن تا اروم بشی چرا فکر میکنی مقصری

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
خیلی خیلی سخته . ادم متلاشی میشه . من بعد ۱ سال تازه حملات شدید پنیک دچار شدم و دارو میخورم و همیشه ...

دقیقأ بازن دختخالت چیزی نگفته ک عمع من روز فوت مامانم وختی میخاستیم قبر بخیرم میگفت ثریا شکمش گندس تو قبر جا نمیشه خواهرم و خواهرشوهرم جلومو گرفتن وگرن میخاستم جرش بدم الانم از نوشتنش حالم بد شد فقط خاستم بدونی فقط تو نیستی و بقیه هم بفهمونم مراقب گفتارشون باشن

خیلی خیلی سخته . ادم متلاشی میشه . من بعد ۱ سال تازه حملات شدید پنیک دچار شدم و دارو میخورم و همیشه ...

من اصلا یادم نمیاد تا چهلم چبکار کردم چطوری بودم چی گفتم😭

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
من برادرم و پدرم در عرض یکسال فوت شدن. هم من هم برادرای دیگم ادمای سابق نیستیم. خودم کارم به دکتر کش ...

خدا بهتون صبر بده..

منم فشاری که رومه هر روزی به یه جاییم میزنه...هفت ماهه بابام نیست..هفت ماهه قلبم و دست چپم و پشت کتفم درد میکنه...اکثر روزا قلبم درد میکنه .من قبل از رفتنش چمیدونستم قلب درد چیه!

نزدیک یک ماه هرروز سردرد داشتم خوب نمیشد شدتش کمو زیاد میشد..

الانم میگرن گرفتم..وقتی میگیره میخوام زمینو گاز بزنم..

هم متخصص قلب رفتم هم اعصاب...یه عالمه قرص ضدافسردگی و ارامش بخش و ...نوشتن هیچکدوم رو نخوردم..

همش میگم بابا من قبل از رفتن تو چمیدونستم درد چیه

بچه ها من  با مادر بزرگم زندگي ميكنم  يجور ترس از دست دانشو دارم ك ك حد ندارع  يني ...

اصلا اشتباه منو نکن . من تمام عمرم از رفتن پدرم می ترسیدم . شبها مثل یه بچه چکش میکردم نفس میکشه ؟ ازدواج کردم تمام روزهام با نگرانی گذشت .‌الان رفت و من دائم میگم اون موقع که بود چرا لذت نبردم ؟ چرا باهاش کیف نکردم ؟ چرا لحظاتم با استرس گذشت ؟ 

اتفاقی که بخواد بیافته میافته . من و شما هم نمی تونیم جلوشو بگیریم . پس رها کن و لذت ببر و به چیزی که اتفاق نیافتاده فکر نکن و انرژی منفی جذب نکن

اصلا اشتباه منو نکن . من تمام عمرم از رفتن پدرم می ترسیدم . شبها مثل یه بچه چکش میکردم نفس میکشه ؟ ا ...

بعد ك از دستش داديد پدرتونو 

چجور تونستيد كنار بيايد 

من باهاش خوبم 

هي بوسش ميكنم وسيله براش ميخرم 

و اينا 

ولي خب صب تا غرول سركارم

عزیزم کلا هم جنسها با هم سر سازش ندارن . منم با مامانم همش بحث دارم . خودتو سرزنش نکن

خیلی قدرشو بدون هر چی میگه بگو باشه مثل من نذار همه خاطراتت با مامانت دعوا و بحث باشه 

دقیقأ بازن دختخالت چیزی نگفته ک عمع من روز فوت مامانم وختی میخاستیم قبر بخیرم میگفت ثریا شکمش گندس ت ...

بمیرم الهی . چرا اینقدر بی شعور دور و بر ماست ؟ ایشالله قبر قسمت خودشون . عزیز دلم چاره ای غیر از صبر نداریم . کاش راهی بود کاش ...