الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اصلا یادم نمیاد تا چهلم چبکار کردم چطوری بودم چی گفتم😭
دقیقا یه سری چیزهایی بین سوگوارها مشترکه . منم اصلا نمیدونم کی اومد مراسم کی نیومد . یه جا خوندم مغز این فراموشی رو ایجاد میکنه که از فشار روی قلب کم کنه 🥺
عزیزم این جریان برای ۱۵ سال پیشه مردا هیچ وقت عذاب وجدان ندارن خیالت راحت نهایت ۶ ماه اول باهات همدردن بعد یادشان میره بعد از پسرم زیاد تو زندگیش کشیدم برای یک زن بالاتر از سیاهی رنگی نیست همسرم سیاهی زندگی را هم نشانم داد اما ماندم وخودمو زدم به کر بودن وکور بودنو زندگیمو کردم بعد از ۱۲ سال کمکم همسرم برگشت به زندگیشو الان ممنون ازم که ماندمو زندگی را ساختم والان تمام دارایشو از خاه وماشین ومغازه وباغش را به نامم زده ولی دیگه این چیزا خوشحالم نمیکنه
من نزدیک به دو هفته خودم اذیت کردم ولی تهش به این باور رسیدم نمیتونم کاری بکنم
هنوزم داغشون اذیتم میکنه ولی کاری از دست من برنمیاد
لْیلْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسانهای متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوشحال میشم که با تجربه و دانستههام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوستپسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حقالناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصیم هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند
اینجوری فکر نکن مادرت الان بهترین جا داره مگه این دنیای بی ارزش چی داره برو پیش روانشناس درم ...
اینجا حرف میزنم بیشتر سرزنشم میکنن و من بیشتر تو این باتلاق فرو میرم چون دو سال ریه هاش درگیر بود و من نفهمیدم و اینکه اون یک هفته اخر ک سرماخورده بود یا نمیدونم کرونا بود من خیلی بهش توجه میکردم ولی از ترسم و ب خاطر اون اورژانسی ک خدا ازش نگذره گفت کرونا نیست نبردمش بیمارستان خیلی پشیمونم
۱۱ ساله میگذره داغش هیچ وقت کهنه نشد فقط کمتر از قبلا گریه میکنم تا نگن دیوونه هس
برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
بعد ك از دستش داديد پدرتونو چجور تونستيد كنار بيايد من باهاش خوبم هي بوسش ميكنم ...
عزیزم اصلا بهش فکر نکن . من نمبخوام چیزی برات بگم چون پیش نیومده و ایشالله صد سال دیگه ام پیش نمیاد . برو از تاپیک بیرون گل من . بگذار زمانی بهش فکر کنی که خدایی نکرده پیش اومده برات نه الان . الان وقتش نیست و فقط خودتو اذیت میکنی نازنین
من کلا اعتقادمو از دست دادم نسبت به همه چیز تا یکسالم داغون بودم
افسردگی گرفتم و هزارتا درد دیگه متاسفانه
خیلیا میگفتن تا چهلم سرد میشی ولی قلبم جوری آتیش گرفته که با هیچی خاموش نمیشه
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اوایلش یه سنگینی برام داشت و تا چهلم توی همچین حال و هوایی بودم بعدش بیشتر درک کردم که چقدر سخته ولی همونطور که میگن خاک سرده ادم نمیدونه کی اروم میشه ولی همیشه انگار یه شمع غم توی قلبته که توی یسری موقعیتا قلبتو اتیش میزنه
بی نیازم از هر نگاهی جزخدا ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اصلا اشتباه منو نکن . من تمام عمرم از رفتن پدرم می ترسیدم . شبها مثل یه بچه چکش میکردم نفس میکشه ؟ ا ...
من اگه بابام بره دیگه دلیلی برای زندگی کردن ندارم
برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....