2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت از مرگ عزیزتون آروم تر شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 12616 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی نهایت انگار تو جهنمی ولی کاری از دستت برنمیاد میخوای فرار کنی ولی مجبور به تحملی

چه بد😕

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

اولش ناباوری و حس قدرتمندی داشتم. اما در واقع انقد تو دلم ضجه زده بودم بدنم اسیب دیده بود در حدی که از خاکسپاری اومدیم فهمیدم بی اختیاری دفع گرفته بودم اون لحظات   تا حدود دو سه ماه روزی چند بار گریه میکردم. بعد ۶ ماه کاملا قابل تحمل میشه .خصوصا اگر سفر بری و سر کار .کلا تو خونه نمون وگرنه مزمن‌میشه

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم  اذیت نمیشی بگی چرا فوت شد؟

همسرم سرما خورده بود  انتی هیستامین خورده بود رفته بودیم شهر دیگه دیدن اقوام بعد از ناهار برگشتیم اما ۲۵ کیلومتر بیشتر نیامده بودیم که همسرم چشماش باز بود دیدم بد رانندگی میکنه گفتم خوابت میاد گفت نه همین که برگشتم رفتیم رو گارد ریل بغل جاده وماشین رفت رو هوا بعد ۸ تا ملق زد رو سقف وایساد پسرم صندلی عقب خواب بود حدود ۲۰ تا ۳۰ متر پرت شده بود  بیشتر از این نمیتونم بنویسم ولی همیشه قبل از سفر حتی مسکن ساده هم نخورید  

همسرم سرما خورده بود  انتی هیستامین خورده بود رفته بودیم شهر دیگه دیدن اقوام بعد از ناهار برگشت ...

الهی بمیرم برای اون بچه 😭😭😭

همدردتم😭🖤

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...
همسرم سرما خورده بود  انتی هیستامین خورده بود رفته بودیم شهر دیگه دیدن اقوام بعد از ناهار برگشت ...

عزيزم 

واقعا ناراحت شدم 

اميدوارم خدا بهت صبر بدع 

حتما شوهرت احساس گناه ميكنن 

الهي بگردم اونم خيلي اذيت ميشه