2777
2789

حالم بدجور داغون بود و داغونه و شاید بخاطر همونه که دیپرشن گرفتم و تو خودمم:) هرچند میتونم بگم کنار اومدم ولی اولاش اصلا نمی‌خوام بهش فکر کنم که حالم چقدر بد بود

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.

میگم از دست دادن عزیزان خیلی سخته؟

مخصوصا اگر جوون باشه؟

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سه هفته اول دکه اصلا حالم خوب نبود همش احساس غم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌داشتم ولی به مرور زمان بهتر شدم فقط تونستم با غمش کنار بیام همین وگرنه فکرم و ذهنم هنوز که هنوزه سه سال میگذره درگیرشه 

هنوز بعد 9سال هنوز وقتی اسم مامانم میاد گریه ام میگیره به مرور آدم قبول می‌کنه و کنار میاد ولی  من هیچ وقت آدم سابق نشدم

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

یک سال اول دیر میگذره

کم کم به نبودش عادت کردیم ولی تا سالها حاضر نبودیم فیلمهایی که توش بود رو ببینیم! با هر فیلمی داغمون تازه میشه، حتی الان که 10 سال گذشته

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

بستگی به درجه عزیز بودنش وسن وسالش داره من فرزند ۳ سال ونیمم فوت شد تا بدنیا امدن فرزند بعدیم شب وروز نداشتم یعنی ۳ سال با امدن فرزند بعدیم ارام شدم ولی هنوزم بعد از ۱۵ سال همسن وسالاشو میبینم ناخواداگاه اشکم میاد ودلم میگیره

۴ ماه گذشته بیشتر از روز اول درد میکشم 

هیچوقت آروم نمیشم

و عمق بدبختی اونجاس که اطرافیان انتظار دارن بمرور حالم خوب بشه برم بیرون خرید کنم گریه نکنم و ... اما داغ من هیچوقت کمتر نمیشه 

دل من تنگ صدایی‌ست   که نیست...