2777
2789

دبستانی هستن گفتن هرچی خواستین بیارین بفروشین، چیز داغ که نمیشه ببرن چون سرد میشه مثلا آش خط میخوره. 

من سمبوسه و ناگت مرغ تو ذهنم اومد بعد دیدم برا سمبوسه سبزی ندارم... 

الویه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخت نگیر        برای ما هم گفتن همچین چیزی هیچ کس چیزی درست نکرد

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

واقعااااا  دقیقا  ذهن منم چند روز درگیر چی  درست کنم  البته ما برای فروش نیست هر مادر دختری یه غذایی درست میکنن میبرن سرکلاس و همه باهم میخورن ، فقط این برنامه برا کلاس دخترم خانم معلم شون پیشنهاد داد