بنظرت تو چی برا بچه ها سرو بشه؟؟؟ پاکت کاغذی کوچیک خوبه ... باید بخرم از کجا؟! لوازم قنادی؟!
اره پاکت کاغذی از اینا که دور فلافل می پیچن
لوازم قنادی ها دارن
بده به دخترت بگو هرکسی خرید بهش یدونه بده بزاره زیر پیتزاش .
مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️. خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره پاکت کاغذی از اینا که دور فلافل می پیچن لوازم قنادی ها دارن بده به دخترت بگو هرکسی ...
سلااام، صبح ساعت ۶ بیدار شدما، پیتزاها هم درست کردم خوبم شدن البته یه دوتا ایراد داشت، بجای ٢٠ دقیقه نزدیک ۴٠ دقیقه طول کشی تا بپزن، واسه همین یکم دیرشون شد، کاغذ روغنیها بعضیاشون به ته نونام چسبیده بودن و منم عجله داشتم... خمیرم چون خودم اماده مرده بودم کلا پف کرد و موادش یکم پخش شده بود روش... تجربه شد برای بار بعد ولی در کل خوب بودن. مرسی از شماهم♥️