2777
2789
عنوان

طلاق جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 32 پست
میشه بیشتر توضیح بدی مثلا چطوری بود اوضاع

والا اینطور از خسیسی بگم که من بستنی میخاستم منو وایمیسوند بستنی کیم بخره با اینکه توی یه شهر هستیم و فاصله خونه هامون ۲۰ دقیقه با ترافیک بود هفته ای ۲ بار همو میدیدیم 

میگفت رستوران مال پولداراس 

لباس خریدنش همیشه از حراجی بود

میگفت پولاتو جمع کن ببرمت شمال

دندون درد میمردم میگفت پول داری میری سرکار خودت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم با نامزدم سر بچه ننه بودنش به هم زدم کلا چون واقعا از خودش هیچی نداشت و کاملا تحت سلطه خانوا ...

این خیلی دست و دل بازه کلی خرج میکنه ولی همش میخواد پیش خونوادش باشیم خونوادشم وابسته اینن همش میخوان بریم مهمونی

میشه بیشتر توضیح بدی مثلا چطوری بود اوضاع

ببینید من ادم درونگرام از مهمونی خوشم نمیاد این عاشق مهمونی همش دوست داره با خونوادش بریم مهمونی باورتون میشه چند بار دعوامون شده رغته مادر پدرشو اورده سرم

این خیلی دست و دل بازه کلی خرج میکنه ولی همش میخواد پیش خونوادش باشیم خونوادشم وابسته اینن همش میخوا ...

وای یا خدا بنظرم شما اگه حامله بشی و بچه بیاری این اوضاع خوب میشه وجود بچه رو شما میتونی بهونه قرار بدی یا خود یچه دور ازجونش مریض میشه سرما میخوره و اینا و همسرت هم که ببینه اینطوریه بیخیال مهمونی میشه

ندارم دوسال ازدواج کردم بچه دار شدم با این وضعیت سقطش کردم

حالا که بچه نداری به خاطر شرایطت سقط کردی بهتره جدا بشی 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
سلام با همدیگه برین مشاوره ...یک ساختمون رو میسازن به خاطر یک عیب کامل تخریب نمیکنن...اون عیب رو از ...

سلام خودشم میگه بریم مشاوره ولی بیینید ی جور خاصیه دوست داره همیشه برنده شه همه تقصیرا گردن من بندازه

والا اینطور از خسیسی بگم که من بستنی میخاستم منو وایمیسوند بستنی کیم بخره با اینکه توی یه شهر هستیم ...

ای وای چ سخته اینجوری زندگی کردن این همیشه برام کاذو میخره جوری ک ماشین میخره برام دیگ ذوق نمیکنم 

وای یا خدا بنظرم شما اگه حامله بشی و بچه بیاری این اوضاع خوب میشه وجود بچه رو شما میتونی بهونه قرار ...

میترسم حامله شم خودشم میگه بچه بیاریم ولی خیلی زوده  بنظرم از طرفی میترسم ی بچه دیگه این وسط اذیت بشه