2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بله ما داریم فقط آنتن دهیش مشکل داشت که بعد از کلی کلنجار رفتن یه انتن توخونه ای خریدیم که با ب ...

من شنیدم اکثرا مشکل صدا دارن و صداشون ضعیفه ، درسته ؟ 

من شنیدم اکثرا مشکل صدا دارن و صداشون ضعیفه ، درسته ؟ 

سلام عزیزم من هفته پیش تلویزیون ایکس ویکژن اسمارت (هوشمند) سایز 55 اینچ خریدم هیچ مشکی نداره کیفت تصویر و صدا خیلی خوبه دو تا کنترل داره یکیش برای وصل شدن به wi_fi یکیش برای استفاده روزمره.

من ۱۶ ملیون خریدم از نمایندگی.

درضمن ایکس ویژن از سام سرویس و دوو و تی سی ال و..... خیلی بهتره و همینطور ایکس ویژن مونتاژ شده  ال جی هست

سلام عزیزم من هفته پیش تلویزیون ایکس ویکژن اسمارت (هوشمند) سایز 55 اینچ خریدم هیچ مشکی نداره کیفت تص ...

سلام ممنون . منم قصدم خرید ۵۵ اینچه ایکس ویژنه . همسرم میگه بهتره الجی از بانه سفارش بدیم ولی من دلم نیست . ممکنه مدل دقیقش رو بفرستید . و اگر تهرانید از کجا خریدید 

سلام ممنون . منم قصدم خرید ۵۵ اینچه ایکس ویژنه . همسرم میگه بهتره الجی از بانه سفارش بدیم ولی ...

به هیچ وجه از بانه نخرین جنس های چینی رو برچسب میزنن قالب میکنن تلویزیون قبلی من واسه همین سوخت بردیم تعمیرکار گفت یکبار مصرفه ضمانتش هم درست نبوده.

من تهران نیستم ولی میتونی از ۱۱۸ شماره نمایندگی هاشو بگیری و برای خرید اقدام کنی

ممنون عزیزم . 

سلام خریدن؟ راضی هستین؟

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
سلام خریدن؟ راضی هستین؟

سلام بله ، تصویرش خوبه ولی یه موقع ها به نت متصل نمیشه یا کند میشه عملکرد تلویزیون که از برق میکشیم و دوباره میزنیم به برق درست میشه 😐

میرورینگشم از اول درست کار نمیکرد یا من بلد نیستم یا سیستمش مشکل داره 

و اینکه من از هایپرتخفیفان خریدم . از همه جا ۲ تومن ارزون تر بود 

سلام بله ، تصویرش خوبه ولی یه موقع ها به نت متصل نمیشه یا کند میشه عملکرد تلویزیون که از برق میکشیم ...

ممنونم 

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن