2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه يا من يا كارت!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچ بهونه اي ندارم من هيچوقت از شوهرم پول نميخام خودش برام ميريزه هر ماه ادم خسيسي نيس ولي دوست ندار ...

منم دستم توو جیب خودمه ولی مناسبتا دیگه سنگ تموم میزاره, یا لباسی کفشی که گرونه رو‌ اون پول میده ولی گاهی ناراحتم چرا زیر بار نرفتم اون وظیفشه خرج کنه,, واقعا ادم ناراحت میشه ولی خاهرشم چه اویزونه بخدا من دختر خونم بودم از داداشام پول نمیگرفتم

اخه ميدوني برا منم ميكنه خودش هرماه پول واريز ميكنه با اينك ميدونه نياز ندارم  ولي زورم مياد ب ...

خب خواهر شوهرت تیکه بنداز با شوخی و خنده

بگو مثلاً پول مول لازم نداری برا فلان کارت شماره کارتتو حفظ کردیم

ی چیزی بگو با خنده ک بهش بر بخوره

بگو خدا بده از این داداشا صفر تا صد خرج خواهراشونو میدن 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
ببین اسی قشنگ درکت میکنم.ولی چیزی که بهت میگم اینه که برا خودت پس انداز داشته باشی.حتما حتما برا خود ...

ممنونم از دركت عزيزم پشتوانه دارم هم خونه دارم هم ماشين همم سالنم واسه خودمه 

ولي شوهرمو دوست دارم ٤سال باهم دوست بوديم با سختي بهم رسيديم نميخوام زندگيمو خراب كنم ولي خسته شدم بعضي وقتا ميگم جمع كنم برم راحت شم

منم دستم توو جیب خودمه ولی مناسبتا دیگه سنگ تموم میزاره, یا لباسی کفشی که گرونه رو‌ اون پول میده ولی ...

من خودمم دوست داشتم كمك كردنشو ولي اخيرا ديگه شورشو دراورده 

اين عصبيم ميكنه 😞😞😞

كراتين و تراپي مو

خیلی حرص داره آدم زندگی جمع کنه خرج قر و فر خواهر شوهز بشه 

مگه خودش شوهر نداره یا فقط سر خره 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
از چه نظر

خب حق داشتی منم جات ناراحت شدم اون خودش زندگی و شوهر داره تو هم خرج بتراش طلا بخر وسایل زیاد ازش بخواد مردا باااااید پولشونو خرج یکی کنن تو نخری میخره برای خواهرش مادرش اونا نباشن شده دختر غریبه حواستو جمع کن حامی بودن غریزه مرداس 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

استارترعزیزسلام.

یه آموزشگاه توشهرخودمون ۵میلیون وپونصد پولی که باخون دل جمع کرده بودم ازم گرفت تا کراتین بهم آموزش بده.پول روهم‌کامل ازم گرفت .آموزش فقط سه جلسه داد که دوجلسش توضیحات بدرد نخور ومزخرف وجلسه عملیش هم ناقص .هیچی الان بلدنیستم پولمم رفته .بنظرت بی خیال پولم بشم؟برم جای دیگه آموزش؟یااینکه قید این رشته روبزنم؟

الان انقد اعصابم داغونه هي ميخوام پاشم جمع كنم برم 

شوهر خوبی داری ولش نکن

همین که دست و دل بازه و اخلاقش و اینام که میگی خوبه و همه چیش

بچه هم داری؟

ما وضعمون معمولیه برا همین شوهرم به هیچکی پولی نمیده بزور فقط پول خورد و خوراک درمیاد

خرج پوشاک هم خودم کار میکنم تو خونه درامد کمی دارم

ممنونم از دركت عزيزم پشتوانه دارم هم خونه دارم هم ماشين همم سالنم واسه خودمه  ولي شوهرمو دوست ...

استارتر واقعاااا خدایی شرایطت تو خیلی عالیه.

من اگه با این شرایط بودم فکرم رو درگیر نمیکردم .

یکم تو مسائل مالیت شوهرت رو درگیر کن.یه کار کن اون احساس مفید بودن کنه،احساس تامین و ساپورت رو توش ایجاد کن اینطوری دیگه زیاد اونوری نمیره.

هرچند تو عالم خواهر برادری طوری نیس خرج خواهرش کنه.