2777
2789
عنوان

شوهرم ميگه يا من يا كارت!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2056 بازدید | 71 پست
شوهرم خيلي ادم خوبيه تاحالا هيچ رفتار بدي نديدم جز اين يه مورد كه خواهرشوهرم هروققققت مياد تو جنگيم

از خدا بخوا شرشو از زندگیت کم کنه

تو که کاری از دستت برنمیاد

بنظرم یکم با خدا دررودل کن

(مذهبی نیستم ولی جواب میگیری)

🚫😁No Sign
بنظر من با این اخلاقش اصلا کارت رو ول نکن اصلا هم اهمیت نده چقد میخاد خرج کی کنه بیشتر به نظر میاد ...

اصلا نياز به پول شوهرم ندارم ولي بدم مياد خواهرشوهرم ميتيغه همش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر حس بدیه واقعا.زن باید مستقل باشه،کارت رو به هیج عنوان ول نکن.خواهر سیاست داشته باش بساط ابجیشو جمع کن.چمیدونم یه هدف مالی مشترک بذارید پول های شوهرت رو بذار برا اون هدف .کم کم درستش کن .تو میتونی

بعدم به نظرم بجای شوهرت باید با خواهرشوهرت صحبت کنی بگی خودت مگه شوهر نداری از شوهر من همش پول گدای ...

😕انقد پروعه كه شوهرش وضع ماليش خوب نيست ولي پدرشوهرم خيلي پولداره يبار گفتم از بابات بگير گفت روم نميشه با داداش راحتم

شغل شوهرت چیه

بالاتر گفتم

اصلا دیگه سکوت نکن یا با طعنه یا با هرچی به خواهرشوهرت بگو دستش رو از تو جیبتون ورداره

چقدر حس بدیه واقعا.زن باید مستقل باشه،کارت رو به هیج عنوان ول نکن.خواهر سیاست داشته باش بساط ابجیشو ...

شوهرم خيلي ادم ولخرجيه كلا چون باباش پولدار بوده از اول ساپورتش كرده الان هيچ هدفي نداره فقط منو حرص ميده چرا ما بايد خرج خواهرشو بديم بره دماغو دهنو اينور اونورشو ژل بزنه

نیازم نداشته باشی بگیر ازش مرد بدش میاد زن وابستگی مالی نداشته باشه بزار بفهمه ب پولش نیاز داری در ضمن شما نگیری خرج خواهرش میکنه

باید با سیاست جلو میرفتی با ناز میگفتی چقدر خوب ک برا خواهرت خرید کردی ولی دلم خواست ببری برا منم خرید کنی

یجوری شدم 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
😕انقد پروعه كه شوهرش وضع ماليش خوب نيست ولي پدرشوهرم خيلي پولداره يبار گفتم از بابات بگير گفت روم ن ...

بگو من راحت نیستم اگه تو راحتی

بعدم هرچقدرم وضع شما خوب باشه درست نیس این رفتارش

بهتره پولتون رو برای خرید خونه یا ماشین یا زمین سرمایه گذاری کنین تا این بره بریز و بپاش کنه

کارتو ول نکن ولی ی چیز گرون بخر که حقوقت واسه قسط خریدت بره مجبور بشه شوهرت خرجت کنه, تو خرج نکنی دق ...

هيچ بهونه اي ندارم من هيچوقت از شوهرم پول نميخام خودش برام ميريزه هر ماه ادم خسيسي نيس ولي دوست ندارم ب خواهرش الكي پول بده

من اگه جات بودم کم کم برا خودم خرج می تراشیدم از شوهرم پول میگرفتم .ببین یه کسب  و کار یا سرمایه گذاری راه بنداز.البته اگه واقعا وضع مالی خواهر شوهرت خوب نیست کمک کنه فقط بازم جای دوری نمیره بخدا.فقط کمک نه این حجم از خرید😁

نیازم نداشته باشی بگیر ازش مرد بدش میاد زن وابستگی مالی نداشته باشه بزار بفهمه ب پولش نیاز داری در ض ...

اخه ميدوني برا منم ميكنه خودش هرماه پول واريز ميكنه با اينك ميدونه نياز ندارم 

ولي زورم مياد ب خواهرش اينقد پول بده اون ببره ب سرو صورتش ژل بزنه با پول شوهرمن