2777
2789

اومد بلایک

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اگر خواستین تاپیک شیشمم سر بزنین درباره حاجت مهمه خیلیا حاجت گرفتن یکیش خواهرم التماس دعا دارم خیلی زیاد انشاءالله به حاجت دلتون برسین زود. من هم این چند روز انشاءالله  حاجتم حس میکنم براورده میشه برام خیلی خیلی دعا کنین ممنونم

من مدیوم و هستم حس ششم دارم هرکی میخاد تاپیک اخرمو که لینکشو میزارم گزارش کنه  https://www.ni ...

عشقم برمیگرده اگه آره کی برمیگرده بهم می‌رسیم؟ 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
من باردارم؟؟؟ گزارش زدم عزیزم

نه 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

میشع بگی کی بهش میرسم ؟

۶ وعده 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

نه 

ممکنه درخواست قبول کنید یه سوال مرتبط با حی ششم دارم میخواستم خصوصی مطرح کنم

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات