2777
2789
عنوان

چرا ارایشگرا یهو اینقد بولد شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 101 پست

آخرین باری که آرایشگاه رفتم ده سال پیش واسه عروسیم بود که همونم پشیمونم ، اولا چیه همه میرین بلوند کاهی میکنید ، رنگ موی خودتون مگه چشه ؟ دوما اصلاح و پاکسازی پوست رو خودتون یاد بگیرین تو خونه انجام بدین. لاک ژل هم خودتون یاد بگیرین ، کاری نداره. مژه هم نکارین به خدا ضایع است و هیچ زیبایی نداره.

میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم رفتم پودر فیکس و پرایمر واینا خریدم شد ۲ تومن ، اونا وسایلشون بالای ۶ ماه میمونه از هر مشتری ۳ ...

حالا درسته خیلی زیاد میگیرن ولی خب پول کرایه آب و برق مالیات حقوق دستیاراشون هم هست که خیلی زیاد میشه کلا کارای زیبایی تو کل دنیا درآمد بالایی داره 

اکثرشون هم بخاطر زیاد سر پا ایستادن و خم کردن گردنشون دیسک کمر و گردن دارن 

کاری به قیمت ندارم ولی به جز یه عده معدود اصلا کارشون خوب نیست مخصوصا توی آرایش صورت 

اصلا فکر نمیکنن چه رنگی به چه کسی میاد چه تونی مناسب کی هست نیست 

چه مدل به کسی میاد و... هر چی دستشون میاد میزنن 

بیشتر عروسایی که رقمای بالا پول آرایش دادن زشت شدن 

با آرایش روزانه خودشون اگه بیان خوشگل ترن

She is everything I ever wanted.... 
خب جانم دلیل نمیشه ک بقیه زحمتاش چی دوساعت گاهی روی صورت باید کار کنیم حالا اگه چی بشه عروس خانم پسن ...

ضدشما نیستیم عزیزم ولی خدایی قیمتاخیلی رفته بالا 

درسته زحمت میکشین اذیتی وبعضی ازمشتریا واقعا رومخن ولی خدایی این جونایی ک میخوان ازدواج کنن سختشونه بخاطر دوساعت کلی پول بدن وبعدبادستمال پاک کنن ادم حرصش میگیره خو😓😕

عزیزم من رنگکارم وسایل افتضاااااح گرون شده افتضاح

اصلا نمیصرفه

هرکی براپولی که درمیاره داره زحمت میکشه اگ اسون بود ک همه میتونستن 

اگه ارایشگرا دارن پول مفت درمیارن خب همه برن ارایشگر شن دیگ اگ اسونه

چمیدونم اگه بلاگرا پول مفت درمیارن همه برن بلاکرشن دیگ اگ دکترا دارن پول مفت درمیازت همه دکترشن دیگ

تواین زمونه هرکی داره براپول دراوردن زحمت میکشه ب نحوی

اگ کارش خوب نبود ونمی ارزید که مشتری نمیرفت فلانقد بهش نمیداد چاقو ک نمیزارن رو گردن مشتری خودشون میدن

درصمن بقول ی دوستی ارایشگاه چیز واجبیی نیس کسی که نداره انجام نده مثل دوا دکتر که نیس واجب باشه

ادم نداره میتونه نره 

ختم کلام اینکه تواین زمونه واقعا هرادمی داره پول درمیاره واقعادمش گرم نوش جونش چه کارگر چ کارمند چ دکتر چ ارایشکر

انشالله همه پولدارو موفق باشن

خوبی بخوایم واس هم❤❤

جالب به اون خانما بگی موهات سوخته میگن نههههههه بهترین جا رفتیم خیییلیم خوب ازمون گرفته 😂😂

آره نارنجی و زردم قاطی شده و سوخته 

یا کراتین میکنن فقط ماه اول میمونه بعد شبیه سیم ظرفشویی میشه و مجبور میشه کوتاه کنه 

فقط تا اون لحظه پولو میگیره آرایشگر و نوشابه باز میکنه وای عزیزم چقدر زیبا شدی عالی ...بعد میاد بیرون میفهمه چ گندی زده شده و غصه ی پولو باید بخوره 

فقط تو ایران همچین هزینه هایی واسه میکاپای زشتو و کارای مو و ابرو و مژه و رنگ غیر عادی میشه

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

من اصلا هیچ مراسمی نداشتم نه عقد نه عروسی چون کرونا بود و مسلما هیچ هزینه ای نکردیم اول زندگی الان گاهی دلم میگیره که هیچ مراسمی نداشتیم اما هیچ فشار اقتصادی بهمون وارد نشد و بدون قسط و قرض هم زندگی رو شروع کردیم گاهی فکر میکنم چه خوب که استرس نکشیدیم و پول به آرایشگاه و خیاط و تالار و رستوران ندادیم

بخدا زحمت رو نمیبینن واقعا از صب سرپاییم خداشاهده انقدر ک خسته میشیم نگوووو 🥺🥺🥺بعدم وسایلا رو خود ...

عزیزم همه ی مشاغل کارشون شاید سخت تر از شما و طولانی تر سرپا ایستادنه و خستگیشون چند برابر با شیفتای سنگین ...

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
عزیزم موادشون گرونه وماندگاری بالایی داره خوب اونا هم دارن زحمت میکشن حقشونه خب. بعدم هیشکی حق نداره ...

عزیزم اگه قد زحمتشون بگیرن خب نوش جونشون اینا زیاده خواه شدن و دارن عوضش از مردم میتیغن ...شما یه میکاپ کار نشونم بده ک‌گوشیش ایفون۱۴ نباشه،پیکرتراشی نکرده باشه کم‌کم ۳۰ تومن ،۱۴ تومن برای دندوناش نداده باشه.، ایا همه قشرای شاغل جامعه باید توقع همچین خریدایی از حقوقشون داشته باشن؟ ک این خانما طوری پول میگیرن ک الا و بلا باید پول این خرجاشون دربیاد؟ اگه اینطوره کارمند بانکم بایدماهی۱۰۰ دربیاره ، معلم باید ماهی ۵۰ دربیاره 

والا تنها قشری ک دارن لاکچری زندگی میکنن ارایشگران  مگه فقط اونان ک زحمت میکشن؟