2777
2789

من با یه پسری ام قصدش جدی بخاطر شرایط من نیومده جلو

این اقا پارتنر قبلیش بهش خیانت کرد همیشه بمن شک داشت همیشه پیگیر بود من گفتم عب نداره طلایی که پاک چه منتش به خاک

همه مدت بخاطر اینک دوسش داشتم تحمل کردم 

همیشه هم خودشو پیغمبر میدونست ک من خیانت نمیکنم حالا هروقت دعوا میکردیم این اقا یک روز بلاک میکرد میگفت خوابم حوصله نداشتم و...

امروز زنگ زدم بهش محل کارش بود یچیزی گفت گفتم عه اون بخش نیستی وایساده داد و بیداد چرا فضولی میکنی 

این به کنار

بعد داریم حرف میزنیم یهو صدا یه دختری اومد تلگرام زنگ زده بودیم زد صداشو قطع کرد ک نشنوم

بمن میگ تو شکاکی 

اون همکارم بود برام ناهار ترشی آورد😐😐

میگم چرا زدی رو بی صدا میگه خواستم نفهمی تهمت بزنی بهم میگم مگ تو کاسه ای زیر نیم کاست که بی صدا کردی الانم دست پیش گرفتی

یه نیم ساعت پشیمون بود بعد میگ نه تو اینو کردی بهونه که کارا خودتو لاپوشونی کنی من خیانت نکردم میگم دوسال تموم بمن تهمت میزنی حتما خودت کاری میکردی فکر میکنی منم میکردم

میگ تو شکاکی😐😐😐😐

یعنی دارم آتیش میگیرم از این منطقش

اخه این اقا میره سرکار هرچییییی بهش میگم یروز مرخصی بگییییر یک رووووز میگه نه بهم نمیدن مگه میشه؟یک سال مرخصی ندن؟؟؟

همش هم یه مدت میگ دست پختت و میخا بخورم اصلا اینارو میزارم پیش هم دیوونه میشم

بعد میگ نمیخاستم بفهمی

میگم پس چیزای دیگ هم پنهون کردی

وای یبار میگ دستم خورد بی صدا شد یبار میگ خوب کردم میگ باورم کن

میگم مگه ۲سال هرچی من میگفتم باورم میکردی

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا جدی نشده فاصله بگیر 

البته اگه دوست داری خودتو گول بزنی ادامه بده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
کسی بهت شک داره بهتره جلو نیاد اصلا

اخه من دوسش داشتم گفتم مشکل داره خوب میشه 

اخه زورم میا من آدمش کردم قلیون مشروبی بود ۲۴ساعته اینور اونور من بزور فرستادمش سرکار ترغیبش کردم که جمع کنه حالا واسم ادم شده

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

چند خط اول را خوندم 

این آقا اصلا مناسب ازدواج نیستند‌ چون روحیه خود برتر بین  شکاک و مخفی کاری دارند 

وقت و احساساتت را هدر نده عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بگیم کات کن بدرد نمیخوره چقدر ارزشتو اوردی پایین کات میکنی? معلومه که کات نمیکنی :/

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀