2777
2789
عنوان

چرا ارایشگرا یهو اینقد بولد شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مشکل از خودمونه فقط خرج همچین چیزایی میکنیم

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
نمیچاپن عزیزدلم  کاش یه سری به قیمت وسیله ها میزدی یه کانسیلر فقط ۱۵۰۰ سایه بالا ۴ تومن

خب اون کانسیلر که واسه یه نفر استفاده نمیشه 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
عزیزم موادشون گرونه وماندگاری بالایی داره خوب اونا هم دارن زحمت میکشن حقشونه خب. بعدم هیشکی حق نداره ...

بخدا زحمت رو نمیبینن واقعا از صب سرپاییم خداشاهده انقدر ک خسته میشیم نگوووو 🥺🥺🥺بعدم وسایلا رو خودمونم گرووون میخریم بخدا 

کاملاااااا مخالفم .با احترام

با کدوم قسمت

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

شاید باورتون نشه من توی یکی از سالن های معروف شهرمون کار میکردم یه دختری قبل از من اونحا مشغول به کار شده بود انقدررررررر جذاب دماغ عملی، ناخوناش کاشت لباسای تمیز و مرتب، روابط عمومی بالااااا، یعنی راجع به هرموضوعی اطلاعات داشت و براحتی میتونست رشته کلامو بگیره دستش، با اینکه اکثر مشتریامون پزشک و وکیل و آدمای ثروتمند بودن، عکسای تو پیجشو ک میدیدم صدای زیبا و گوش نوازش اون لهجه ی تهرانیش، آیفونه دستش و... همه چیش باعث غبطه من میشد تا اینکه بخاطر فوت یکی از اعضای خانوادش رفتم خونشون😢😢😢فقیرترین آدمی ک توی زندگیم دیده بودم، پایینترین نقطه شهر یه زندگی فوق العاده داغوووووون. هیچوقت از ظاهر هیچکس قضاوت نکنید

خوعزیزم ی سایه رو واسه ۱ نفرکه نمیزنه فوق فوقش واسه ۲۰۰نفر ینی پولش درنمیاد بنظرت

خب جانم دلیل نمیشه ک بقیه زحمتاش چی دوساعت گاهی روی صورت باید کار کنیم حالا اگه چی بشه عروس خانم پسند کنه بخدا مشتری داریم گاهی سه بار ارایششو میگه عوض کنیم 

بعدم ارایشگر بدبختم ک مفتی کار نمیکنه چرا اینقد ضد مایین 🥺