2777
2789
عنوان

چرا ارایشگرا یهو اینقد بولد شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 101 پست
عزیزم من رنگکارم وسایل افتضاااااح گرون شده افتضاح اصلا نمیصرفه هرکی براپولی که درمیاره داره زحمت م ...

من نگفتم نداریم ، میگم داریم ولی چرا پول دوماه کارکردنم باید دستمزد یه شب ارایشگر باشه؟ یعنی زحمت شما از زحمت من ک شیمیستم بیشتره؟ منم باید گاهی یه ازمایشو چندبار تکرار کنم تا نتیجه استاندارد بده و وارد خط تولید بشه اگه یه اشتباه کوچیک‌کنم میلیاردی ضرر به کارخونه میزنه ، استرس کار منو شما داری؟؟؟ شماهم هرروز ۶صبح بیدار میشی بدویی سمت سرویس ؟ من حقوقم به زور اول ماه رو میرسونه اخر ماه ولی ارایشگرا ماشالا همه گوشی های ۴۰ تومنی،همه ساعت برند،چکمه ها و‌بافتای مارک ،عمل پیکرتراشی و ابدو‌ فلان ک بلا استثنا همشون کردن ، پس نشون میده سودشون خییییلی زیاده نسبت به خرجی ک‌واسه سالن و‌مواد میکنن ک اینقد تهش براشون میمونه 

عزیزم همه ی مشاغل کارشون شاید سخت تر از شما و طولانی تر سرپا ایستادنه و خستگیشون چند برابر با شیفتای ...

خب نباید بگی پول مفت والا وسایل انقد گرونه بخدا یه کرمپودر خوب بگیری باید کلی پول بدی اگه ارایشگری اسونه و مشاغل دیگه سخت تر بفرمایید شمام ارایشگر شید ❤️🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نگفتم نداریم ، میگم داریم ولی چرا پول دوماه کارکردنم باید دستمزد یه شب ارایشگر باشه؟ یعنی زحمت شم ...

خب باشه اگه اسون تر از شغل شماست کارما بفرمایید شماهم ارایشگر شید 🙃❤️🥴والا ماگاهی بخاطر عروسایی ک میان برا تایم ناهار عروسی دارن بخدا ۳صبحم میریم ارایشگاه تا اخر شب بعدشم جنازه ها برمیگردیم خونه 🥱

خب نباید بگی پول مفت والا وسایل انقد گرونه بخدا یه کرمپودر خوب بگیری باید کلی پول بدی اگه ارایشگری ا ...

اولا عزیزم من نگفتم پول مفت ، پیامارو بخونین 

دوما اینکه خیلیا شغلشونو بر اساس علاقه و مدرکشون انتخاب میکنن، اگه آسون نباشه قطعا سخت نیست مگه پزشکیه که با جونه آدما سروکار داشته باشین 

خیلیا علاقه ندارن که انتخابش نمیکنن وگرنه مهارتشو مدرکشو میشه با کلاسای مختلف بدست آورد . مثل شما ضمن اینکه درسته وسیله هاتون گرونه ولی خب قبول کنین همون کرم پودر رو هم پنج تومن بگیرین برای ده تا عروس استفاده میکنین . موفق باشین

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

وای واقعا آرایشگری سخته بوی دکلره از اونور مدام سرپا وایسادن دستات مدام کارکردن از اونور ناخن کاری بوی لیکویید پرایمر یعنی هر کس آرایشگر درآمدش حقشه اکثر ارتروز دارن دست درد دارن پا درد دارن از بس سرپا وایمیسن از اونورم ریه ها داغون میشه اونم تو رنگ واین جور چیزا

وای واقعا آرایشگری سخته بوی دکلره از اونور مدام سرپا وایسادن دستات مدام کارکردن از اونور ناخن کاری ب ...

من ازمایشگاه طبی هم کار کردم از بوی ادرار و مدفوع و‌ سروکار داشتن با خود نمونه ها بدتره؟؟؟

من ازمایشگاه طبی هم کار کردم از بوی ادرار و مدفوع و‌ سروکار داشتن با خود نمونه ها بدتره؟؟؟

نه واقعا مواد شیمیایی برا آرایشگرارو نمیشه سه ساعت تحمل کرد من خودم چون تو این زمینه فعالیت دارم دوروز که دوستام میان پیشم میگن نوش جونت پولت خدا به مانمیتونیم تحمل کنیم

ميگما منم یه چیز بپرسم‌با اجازتون  برا تجربی معدل ۱۹.۴ به بالا چطوره؟؟  مریضی اعصا ...

عالیه میتونی بری

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
وای واقعا آرایشگری سخته بوی دکلره از اونور مدام سرپا وایسادن دستات مدام کارکردن از اونور ناخن کاری ب ...

بخدا مشتریا نمیتونن یروز بوی دکلره تحمل کنن ماکلا دستمون تودکلرس عین واکتس میمدنه

بصی وقتا ۱۳ ۱۴ شاعت سرپاییم

بخدا مشتریا نمیتونن یروز بوی دکلره تحمل کنن ماکلا دستمون تودکلرس عین واکتس میمدنه بصی وقتا ۱۳ ۱۴ شا ...

واقعا درک میکنم خواهر خودمم آرایشگر بودن همه ظاهر میدیدن الان وضع ریه داغون نه دست داره نه پا تازه چشماشم ضعیف شده واقعا ۱۳ ۱۴ ساعت تو آرایشگاهش بود بعد هر که میدید میگفتن خوشبحالش ولی نمیدونستن چه کار سختیه