2777
2789
عنوان

چرا ارایشگرا یهو اینقد بولد شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 101 پست
جهان سومیم چون

تو خارجم من دیدم تو فیلما همینه ها.برای یه رنگ ساده هم میرن ارایشگاه.ندیدی؟؟؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه که من بجز تعداد خیلی کمی که واقعا تو این کار مهارت دارن هیچ هنری از بقیشون ندیدم  بعضیا ...

جالب به اون خانما بگی موهات سوخته میگن نههههههه بهترین جا رفتیم خیییلیم خوب ازمون گرفته 😂😂

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
خداشاهده حنابندانم نگفتم عروسم عالی شدم گفتم جشن برادرم عروسیم اصلاخوب نبودفقط پول گرفت 

اره دیگه دقیقا

ولی از حق نگذریم من برا عروسیم ارایشگامو پول نداشتم رفتم بیرون شهر،شهر بزرگی نبود اطراف محل زندگیمون

انصافا یک سوم داخل شهرپول گرفت و محشرررشدم ،ساده زیبا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

تو خارجم من دیدم تو فیلما همینه ها.برای یه رنگ ساده هم میرن ارایشگاه.ندیدی؟؟؟

من کلا با این معقوله مشکل دارم. اصلا زورمه پول به آرایشگاه بدم. بخاطر همینه اکثر آرایشگر ها زندگی خوبی ندارن چون پولی که می‌دیم راضی نیستیم... البته با احترام به خانم های آرایشگر

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
فقط اونایی که تو سالن های مطرح کار میکنن درامد انچنانی دارن آرایشگاه های محلی و گم نام همچین چیزی ن ...

الان همشون یه کاغذ دارن میگن این قیمت اتحادیه اس

من کلا با این معقوله مشکل دارم. اصلا زورمه پول به آرایشگاه بدم. بخاطر همینه اکثر آرایشگر ها زندگی خو ...

زندگیشون خوبه ها😑پولداررر

زندگیشون خوبه ها😑پولداررر

از لحاظ ارتباط زناشویی و اینا اکثرا مشکل دارن

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

ميگما منم یه چیز بپرسم‌با اجازتون 

برا تجربی معدل ۱۹.۴ به بالا چطوره؟؟ 

مریضی اعصاب گرفتم بخدا خیلی بده؟

امیدم به این بود که حداقل ۱۹.۵‌به بالا باش اونم‌نشد

دهمم

بگذار دوام آوردن ، هنر توباشد🌱🌈