2777
2789
عنوان

چرا ارایشگرا یهو اینقد بولد شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکرش بودم والا ولی خودم رفتم وسیله گرفتم پرایمر و پودر فیکس و سایه تک رنگ و مژه و اینا کلا شد ۲ ت ...

آره چندمدل نامزدی ازاینترنت دربیارهمون انجام بده من ده سال پیش همچين کاری کردم وخیلی هم راضی بودم

حرف بقیه برام مهم نیست😊

من برای عروسیم رفتم شبنم نظیف ینی ی تر حساااااابی زد ها 

برای عروسی عموم رفتم نوشین زمانی قیمت کم گرفت اونم همون تر رو زد

لطفا بیشعور نباشید عزیزان اینجا محل عقده گشایی و رفع کمبود های زندگیتون نیست🌹
الان کجاش خنده داره حتمابایدبره میلیونی پول بده

نه خنده ام به ارایشگره لس که سوخت.اتفاقا کارش عالی بود

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

جالبه که من بجز تعداد خیلی کمی که واقعا تو این کار مهارت دارن هیچ هنری از بقیشون ندیدم 

بعضیا با این هزینه ی هنگفتی که از عروس میگیرن ، عروس بعد مجبور میشه واسه گندکاریای ارایشگر ، عکسشو ادیت کنه و توی خونه ها بازار غیبت شروع بشه که عروس فلانی چقدر زشت بود و ...شاید بدون آرایشم زیباتر باشه

یا تو خیابون مژه های پروازی غیر عادی ببینیم 

یا ابروهای میکروبلید و فیبروز غیر عادی 

یا موهای سوخته ی رنگ شده 

یا پوستایی که بخاطر پاکسازی غیر حرفه ای داغون میشن 

ساده زیباست و بدون هزینه❤

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

چون خانما خودشون دوست دارن سرشون کلاه بره میرن اونام کلی کلاس الکی میذارن پول میزن به جیب . البته بعصی ارایشگرام واقعا کارشون خوبه . و اینکه بستگی به اجاره سالن و کجای شهر بودن و قیمت موادم داره . اما خب بعصیا واقعا کلاه بر دارن . عروسی برادر زادم همراه عروس رفتم . یسری کرم اینا زد هی گفت بهترین مارک و... فقط برا عروس استفاده میشه ما شهرستانیم ۵ میلیون گرفت . بعد تا داشتن شنیون میکردن . یه خانم اومد به والا از همون مواد برا اونم زد ۳۰۰ هزار گرفت اون میخواست بره مهمونی . و من فقط نگاه میکردم 🙄🙄🙄

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

من برای عروسیم یه آرایشگاه غیر معروف رفتم کارشونم خیلی خوب بود مدیون مادر همسرم ک اون بهم پیشنهاد داد.. خودم میخواستم با ۶۰۰ جمعش کنم مادرشوهرم برد یه جایی گفت ۲ تومن سال ۹۴... بیچاره فکر میکرد الان میرم ۸ میلیونی پیش دستی کرد😅ولی خوشحالم پیشنهادش رو رد نکردم

نمیچاپن عزیزدلم  کاش یه سری به قیمت وسیله ها میزدی یه کانسیلر فقط ۱۵۰۰ سایه بالا ۴ تومن

عزیزم مگه چقد میزنن  کل قالب موادو خالی نمیکنن که با اداو اطوارحتی همون مقدارم که باید بزنن دلشون نمیاد میایی بیرون شینیونت بازشده ارایشتم معلوم نیست