سلام خانوما ما سه ماهه که اومدیم این خونه صاحب خونمون پایین طبقه ما میشینه هروقت پسرم یذره میدوئه یا مهمون میاد خونمون زود میاد درمونو میزنه و دعوا میکنه که نزاشتید بخوابم سرم درد گرفت با اینکه من اصلا اکثر روزا خونه نیستم شاید هر دوهفته یه ماه یکی بیاد خونمون چجوری باهاش برخورد کنم اخه😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من امروز مطب عظیمی بودم بله ۱۵تومن میگیره اما همه ناراضی بودن تو مطب من با کسایی که عمل کرده بودن حرف زدم همه بینی ها داغون و ناراضی دیگه نرفتم پیشش و اومدم همچنان دارم دنبال دکتر میگردم
من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️. متاهل و متعهد 💜 لطفا اقایون درخواست ندن ممنون
سلام عزیزم شما پیش دکتر عظیمی عمل کردین؟ الان راضی هستین؟ شماره موبایلشو داری؟ آخه هر چی زنگ میزنم م ...
من دارم اما خیلی داغون عمل میکنه من امروز رفتم مطبش واقعا داغون بودن همه دیگه نرفتم پیش خودش با کسایی که عمل کردن حرف زدم به نفرم از اون بیست نفر راضی نبود
واقعا؟ خودم تاپیک نزدم ولی سرچ کردم کیا پیش محمد تقی عظیمی عمل کردن همه راضی بودن که🙄
منم دیدم همه راضین امروز رفتم مطب که از نزدیک مدلارو ببینم هیچ کسی راضی نبود فک کنم تو سایت تبلیغ کردن براش حتی یک نفر هم راضی نبود چند نفر مشکل تنفسی داشتن
واقعا؟ خودم تاپیک نزدم ولی سرچ کردم کیا پیش محمد تقی عظیمی عمل کردن همه راضی بودن که🙄
باز اگه میخوای من شماره خودشو بهت میدم همه اومده بودن که ترمیم کنن فک کن طرف قبل عمل خیلی بینی خوشگل تری داشت اما این گند زده بود کسایی بودن که یک ساله پیش عمل کردن اومده بودن بینی هاشونو کج عمل کرده بود
10 نفر از فامیلامونم اونجا عمل کردن خودم ندیدمشون ولی از بقیه پرسیدم گفتن خیلی خوب شدن میخواس ...
سوراخا تا به تا بینی صاف نبود انحراف به راست داشت یا یکی دیگه میگفت یه ساله عمل کردم نمیتونم نفس بکشم یا نک دماغ و خیلی گرد کرده بود یا خیلی نازک شبیه خوک اصلا یه افتضاحی بود