2777
2789
عنوان

از دست صاحب خونه چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 60 پست
چند وقت بود عمل کرده بودن؟ شاید اولاشه

از دو ماهه بود تا دوسال همه ناراضی همه یه نفر راضی من از بیست نفر ندیدم مشکلات تنفسی زیاد و بینی های کج

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
ممنون لطف میکنی شماره موبایلشو بدی؟ 

۰۹۹۱۴۵۰۹۲۷۷این شماره من زنگ زدم جواب داد منشیش شماره مطب و جواب نمیده کلا 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوراخا تا به تا بینی صاف نبود انحراف به راست داشت یا یکی دیگه می‌گفت یه ساله عمل کردم نمیتونم نفس بک ...

وااااای 😥

منم با یکی از فامیلامون که پیشش عمل کرده تلفنی حرف زدم صداش تو دماغی بود پیش خودم گفتم تازه چند روزه عمل کرده شاید به خاطر اونه

وااااای 😥 منم با یکی از فامیلامون که پیشش عمل کرده تلفنی حرف زدم صداش تو دماغی بود پیش خودم گفتم ت ...

خیلی فقط وسواس به خرج بده همه میخواستن ترمیم کنن و هزینه ترمیم دو برابر عمل هست این در نظر بگیر حتما و از تک تکشون هم بپرس

این شماره ی خود دکتره؟ یا منشیش؟ 

شماره موبایل دکتر ،دکتر نمیشه بهش گفت باید بگی گنده کار همه به نسبت قیمت میگن دکتر خوبیه وگرنه نمیارزه 

وااااای 😥 منم با یکی از فامیلامون که پیشش عمل کرده تلفنی حرف زدم صداش تو دماغی بود پیش خودم گفتم ت ...

شما به غیر این دکتر چه دکترایی و در نظر دارید ؟

خیلی فقط وسواس به خرج بده همه میخواستن ترمیم کنن و هزینه ترمیم دو برابر عمل هست این در نظر بگیر حتما ...

من زیاد پول ندارم فقط با 14 15 تومن میتونم عمل کنم 

شما کسیو پیدا کردین؟ 

شماره موبایل دکتر ،دکتر نمیشه بهش گفت باید بگی گنده کار همه به نسبت قیمت میگن دکتر خوبیه وگرنه نمیار ...

والا 15 تومن پول کمی نیس من دوسال پیش میخواستم عمل کنم کفتن 9 تومن انقدر دست دست کردم الان 30 تومن شده

من زیاد پول ندارم فقط با 14 15 تومن میتونم عمل کنم  شما کسیو پیدا کردین؟

من چند نفر و در نظر دارم اما دکتر خوب الان کمتر از سی تومن نیست ،میگن رضا ساریخانی هم بدک نیست اینم فک کنم بیست تومن میگیرع باز تو گوگل راجبش تحقیق کن من شاید برم پیش امید ثابت مهر که اون اول برم مطب ببینم راضین یا نه این ۴۰تومن میگیره 

نرفتم مطب ولی دوستم پیش شبنم شادابی عمل کرده خیلی بی حد طبیعیه یعنی اصلا مشخص نمیشه عمل کرده باشه

دکترای خانوم به درد نمیخورن برای عمل بینی 

والا 15 تومن پول کمی نیس من دوسال پیش میخواستم عمل کنم کفتن 9 تومن انقدر دست دست کردم الان 30 تومن ش ...

اره اما به نسبت بعضی دکترا کم حساب میشه و اینکه دکتر حلق و بینی نیستا جراح عمومیه هر چه قد بگذره گرون تر میشه من با چند تا حرف زدم میگن بعد عید گرون تر میشه

واقعا؟ خودم تاپیک نزدم ولی سرچ کردم کیا پیش محمد تقی عظیمی عمل کردن همه راضی بودن که🙄

اگه بینیت استخوانیه قشنگ درمیاره  من الان هرکی میبینه میگه کجا عمل کردی خودم هم قبل عمل رفتم مطبش خوشم اومد از مدلا اکثرا راضی بودن اونایی که ناراضی بودن هم بینیهاشون قبل عمل خیلی گوشتی و بزرگ بود هم ورم داشتن باید خودت بری مطبش ببینی منکه خیلی راضیم