2777
2789
عنوان

از دست صاحب خونه چیکار کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 60 پست
دم ظهر یا نصفه شب هم نیست که بگم زشته انقد به پسرم گفتم اروم راه برو رو پنجه پاش راه میره بد عادت شد ...

عزیزم بچتو اذیت نکن 

سعی کن  جابجا بشی 

سعی کن طبقه اول گیر بیاری 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ما طبقه پایینمونم مستاجر بود هر روز صدای خنده ی دخترش با پسرش ک سن بی بی منو داشتن میومد بلند بلند خیلی خودمو کنترل کردم تو اون بک سال چیزی نگم خیییلی

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  

اه اه یاد خودم افتادم سال ۹۶ من دقیقا شرایط شما رو داشتم اینقد صاحب خونه گیر داد که تو برج ۹ و وسط سرما مجبور شدم جابجا بشم به ستوه اومده بودم خداشاهده ایقد مراعات میکردم که حس میکردم تو قفسیم و اسیر اون،انگار مجانی نشستیم.

دلخوشم به روزهایی که در راهست 
اگه میتونی یه زمانی هر روز ببرش پارکی جایی بازی کنه که تو خونه دیگه انرژیش تخلیه شه

اره هروز میبرمش مهد اصلا فکر کن فقط یه لحظه در حد که صدا حس میکنه میاد جلو در 

خدا نجاتت بده از اجاره نشینی نمیگم همه ولی یه عده از صاحبخونه ها و مستاجرها واقعا بهم رحم ندارن

اکثرا همینن یه بنده خدایی میگفت من همسرم ماهی ۱۰ روز خونه هست خودمم شاغلم بعد از کار اکثرا میرم خونه مامانم همون ۱۰ روزی که همسرم هست خونه میام حالا شاید شاید گهگاهی ۳ شب دیگه خونه خودم باشم قبض آب اومده ۵۷۰ صاحبخونه گفت نصف نصف گفتم شما که می بینی ما اکثرا نیستیم گفته همینه که هست نمی‌خواهی خوش اومدی این در حالیه که روز اول گفته قبض آب فوقش بیاد نفری ۵۰!!! و بدتر از همه نگفته تو خونه کار میکنم و مصرف آب خودمون زیاده! طفلک اینجا رو بخاطر نزدیکی به محل کارش و خونه مادرش اجباری انتخاب کرده بود حالا باید دنبال خونه هم باشه

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
اه اه یاد خودم افتادم سال ۹۶ من دقیقا شرایط شما رو داشتم اینقد صاحب خونه گیر داد که تو برج ۹ و وسط س ...

اره دقیقا منم همینم الان بخدا انگار تو خونه اسیر شدم خب منم کرایه میدم مفت ننشستم که تا یه مهمون اومد بیاد جلو در 

اصلا مهمونامون جوری نیست که سرصدا کنن یا بدوئن جوری که اون نتونه بخوابه

خودتون شاید متوجه نمیشین صدا میره براشون ...خونه های جدید اینجورن کافیه روی زمین بخوابی با وجود متکا و تشک ولی صدای کم همسایه های پایین هم به گوشت میرسه ...

خدا نجاتت بده از اجاره نشینی نمیگم همه ولی یه عده از صاحبخونه ها و مستاجرها واقعا بهم رحم ندارن اکث ...

ای خدا رحم کنه به ما مستاجرا چقد بعضیا بی انصافن حالا پسر خودش همش راه پله سیگار میکشه بوش تو خونه ماست من نمیتونم حرفی بزنم

اره دقیقا منم همینم الان بخدا انگار تو خونه اسیر شدم خب منم کرایه میدم مفت ننشستم که تا یه مهمون اوم ...

من تیر خلاص زمانی بهم زد که خواهرم و شوهرش اومدن خونم،اومد جلو دومادمون گرفت گفته سر و صدا دارید شوهرم نبود دیگه شبش شوهرم فرستادم گفتم پول پیشم اماده کن میدونی مشکل اعصاب داشت ولی خب گناه من چی بود اون که مشکل داشت نباید اجاره میداد،بنگاهیه میگفت هر مستاجری براش اومده فراریشون داده،هیچی حاضر نشده تمدید کنه

ای خدا رحم کنه به ما مستاجرا چقد بعضیا بی انصافن حالا پسر خودش همش راه پله سیگار میکشه بوش تو خونه م ...

آره دیگه یه عده فقط پول مستاجر رو میخوان هیچ حقی براش قائل نیستن

من همیشه میگم کسی که خونه رو اجاره میده یعنی نیاز داره حالا حتی اگه مبلغ اجاره کم باشه به هرحال دوطرف باید باهم مراعات کنن نه اینکه مستاجر فقط پول بده صاحبخونه هم بگه خونه خودمه اختیار دارم هرکار میخوام بکنم به هرحال خدا رو هم باید در نظر گرفت 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
ای خدا رحم کنه به ما مستاجرا چقد بعضیا بی انصافن حالا پسر خودش همش راه پله سیگار میکشه بوش تو خونه م ...

برا ما هم نوه شش ساله اش بیست و چهار ساعت اونجا بود همیشه صدای جیغ و دادش سر ظهر و اخر شب مانع استراحتمون میشد ولی چون خودش صاحب خونه میدونست ملزم نمیدید اونو ساکت کنه کلا رو مخ بود،از همین جا اعلام میکنم فلانی هیچ وقت بخاطر بی عدالتی و بی انصافیت نمیبخشمت🤕