2777
2789
عنوان

از دست صاحب خونه چیکار کنم😭

1028 بازدید | 60 پست

سلام خانوما ما سه ماهه که اومدیم این خونه صاحب خونمون پایین طبقه ما میشینه هروقت پسرم یذره میدوئه یا مهمون میاد خونمون زود میاد درمونو میزنه و دعوا میکنه که نزاشتید بخوابم سرم درد گرفت با اینکه من اصلا اکثر روزا خونه نیستم شاید هر دوهفته یه ماه یکی بیاد خونمون چجوری باهاش برخورد کنم اخه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مستاجر ما زده پنجررو سوراخ کرده سیم ماهواره وصل کنه 😒

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

چاره ای نیست باید تا سر سالت صبر کنی،میتونی هم حالشو بگیری چون قرار داد یکساله داری گهی نمیتونه بخوره فقط دلت خنک میشه که حالشو گرفتی،بگو اعصاب نداشتی خونتو اجاره نمیدادی کور بودی ندیدی بچه دارم،بگو میخوای پای بچمو ببندم بندازمش تو گونی دلت خنک شه

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
اگه میتونی یه زمانی هر روز ببرش پارکی جایی بازی کنه که تو خونه دیگه انرژیش تخلیه شه

بابا بچه های این دوره انرژیشون تموم نمیشه از پارک میان بدترن😶

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

ولی واقعا بعضیا با صدا اذیت میشن 

اینو درک باید کنیم

کناری ما چنان درو میبنده ما از خواب بلند میشیم 

با تلفن بلند بلند حرف میزنه

اینقدر میزو موقع غذا میکشه صندلی رو میکشه دلم میخواد برم بزنمش

متاسفانه یا باید به سازش برقصید یا خونه رو عوض کنید و جایی برید که صاحب خونه نزدیکت نباشه ...بچتون چند سالشه ؟؟ظهرا و شبا بازی های نشستی باهاش کنید که صدا نره براشون ...

والا ما طبقه اخر خونه گرفتیم که صدای پا عذابمون نده الان همسایه دیوار به دیوارمون وقتی بچه هاش بازی میکنن ساختمون کلا میلرزه با وجود اینکه دیوار به دیوارمون هستن ...دخترش ماشاالله هفت هشت سالشه تپل هم هست کلا سازه ساختمون رو میبره زیر سوال ...