2777
2789
عنوان

بچه ها یعنی دیگه خیالم راحت باشه که بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 62435 بازدید | 298 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله ارخ فردا تست بزن یعد برو ازمایش منم ی هاله دیدم ۵ روز پیش🥲ایشالله ک همه باردار بشیم

امید به پروردگار که هردومون باردار باشیم خدا کمکمون کنه 

انشاالله فردا میرم آزمایش 😭🥺❤️❤️❤️❤️❤️

اره همون لحظه افتاد بعد از ده دقیقه هم خیلی پر رنگ تر شد. انشاالله خدا از دهنت بشنوه حتما فردا میرم ...

توکل بر خدا 

ایشالله که مثبته ،این ک قشنگ مشخصه مثبته 

حالا فردا برو مشخص میشه 

خبرشم بیا بده بهمون🤩🤩🤩🤩

مبارکه بارداری دیگه.میخوای برای بالارفتن بتا دوسه روز صبر کن و باز ب استرس نندازنت ک فلانه و ....من یکسال بی بی منفی دیدم..ماهی ک اول رفتم آزمایش مثبت شد بعد بی بی زدم😑

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
وای خدااا کنه واقعی باشه خدا از دهنت بشنوه 🥺❤️❤️❤️

باخیال راحت برو خونه پدرشوهرت تا جاری کار کنه تو بشین

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

مثبته عزیزم فردا برو  من جات بودم همین الان میرفتم☺☺

وای خدااااا یعنی میشه 🥺❤️❤️❤️ خدا از دهنت بشنوه کاش می‌تونستم الان برم ولی شوهرم نیست و ماشین ندارم آزمایشگاه هم دوره.

میترسم برم عددش پایین باشه بیفتم تو شک. میزارم فردا میرم انشاالله خدا کمکم کنه و واقعی واقعی باشه 

امید به پروردگار که هردومون باردار باشیم خدا کمکمون کنه  انشاالله فردا میرم آزمایش 😭🥺❤️❤️❤️❤ ...

چند وقته اقدامی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ایشالله به حق فاطمه زهرا مثبته.طبیعی اقدام بودی یا دارو مصرف کردی؟

به امییییید خدا ❤️

والا هفت ماهه اقدامم ولی هیچ ماهی روزای تخمک گذاری اقدام درست نکردم یا مهمان داشتم چند روز یا شهرستان بودم خودم. اولین ماه بود تو روزای تخمک گذاری یک شب در میون اقدام کردم و گفتم اگر این ماه نشدم میرم دکتر. هیچی هم مصرف نمیکنم خدا دامن ممنون رو سبز کنه انشاالله