2777
2789

بچه هاااا هفت روز قبل موعد بی بی چک زدم و منفی بود. سه روز قبل موعد زدم که تاپیکش هست، یک دقیقه بالا سرش موندم دیدم منفی هست رفتم بعد از نیم ساعت رفتم باز دیدمش تا هاله داره. همین الان هم یک روز قبل موعد هست. و بازم زدم (ادرار اول صبح هم نبود) همون ثانیه هاله افتاد یعنی دیگه مثبت هست؟؟؟ فردا موعدمه. بنظرتون برم آژمایش یا بازم صبر کنم موعدم بگذره؟ حالت های پری هم زیاد دارم اما هنوز نشدم.

برم آژمایش بدم یا صبر کنم؟ خیلی استرس دارم. تورو خدا دعا کنید واقعا مثبت باشه. تا امروز شک داشتم ولی الان هم که هاله دار شد خیلی خیلی امیدوار شدم دیگه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

صبر کن باز بفد ازمایش بده منم ۲ روز دیگه باید صیر کنم🥲

تا فردا رو صبر کنم که موعدم هست؟ ایشالا دوتامون باردار هستیم.

اولین بار تو عمرم هست که بی بی چک مثبت میبینم از بس این چند ماه منفی دیدم خخخ خدایا کمکمون کن ❤️❤️❤️❤️

این واسه امروزه ؟؟؟ اگه همون لحظه افتاده این مثبته  فردا برو آزمایش بده خب

اره همون لحظه افتاد بعد از ده دقیقه هم خیلی پر رنگ تر شد.

انشاالله خدا از دهنت بشنوه حتما فردا میرم آزمایش 

تا فردا رو صبر کنم که موعدم هست؟ ایشالا دوتامون باردار هستیم. اولین بار تو عمرم هست که بی بی چک مثب ...

ایشالله ارخ فردا تست بزن یعد برو ازمایش

منم ی هاله دیدم ۵ روز پیش🥲ایشالله ک همه باردار بشیم

ایشالله مثبته.فردا صبح ناشتا یه بی بی بزن دیگه دقیقه اون. واسه ما هم دعا کن نصیب مون بشه.

وای خدا کنه مثبت باشه. میشینم به نیت همه چشم به راه ها دعا میخونم. دعا کن برام توروخدا 🥺❤️❤️❤️❤️