2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم بعد از دیدن سریال از شخصیت اول خوشش میاد و یه جورایی تاثیرات کوچولویی هم میپذیره اما اگه خیلی جوگیر بشه و در واقعیت بخاد مث‌اون رفتار کنه معلومه شخصیت ثابت و‌محکمی نداره.

آدم بعد از دیدن سریال از شخصیت اول خوشش میاد و یه جورایی تاثیرات کوچولویی هم میپذیره اما اگه خیلی جو ...

ببین اخه اینکه خمش بخای شبیه یکی دیگه باشی رو مخه تازه بعضی رفتارا بی احترامی هم هست🙂

ببین اخه اینکه خمش بخای شبیه یکی دیگه باشی رو مخه تازه بعضی رفتارا بی احترامی هم هست🙂

حتما کسی که میگی نوجوونه😂 ناراحت نباش دیگه بعضیا جوگیرن عنصرشون آبه توی هر قالبی بریزی همونجور میشن و اینکه نوجوانی سن امتحان کردن شخصیاتای مختلف هست و سن اثر پذیریه. 

راست میگی اگر بخاد مث وندزدی رفتار کنه خیلی رو‌مخه تو هم حالشو بگیر مث اون هیولاعه رفتار کن😂😅

وای دقیقا منظور منم همین ونزدی بود🙂

خواهرم کلاس  هشتمه از مدرسه اومد گفت بیا ونزدی ببینیم بعدش همش اداشو درمیاره خصوصا رقصش

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..
حتما کسی که میگی نوجوونه😂 ناراحت نباش دیگه بعضیا جوگیرن عنصرشون آبه توی هر قالبی بریزی همونجور میشن ...

هیولا ک خوب بود برا ونزدی جز اخرش🤣😉 فصل دوش کی میاد؟

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..