2777
2789
عنوان

از ترسناک ترین وعجیب ترین خاب های که دیدید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 99 پست
......خیلی ناراحت کننده بود.... نفرینت گرفت تو همین دنیا خیلی عذاب کشیده پس کاش ببخشیش چون دیگ دست ...

واقعا کسی روببخشیم خدا در جواب اون غمی که بهمون وارد شده جبران میکنه؟؟

من عموم داییم ویه نفردیگرو ۸ساله ۳تارو باهم نفرین کردم حتی دیروز تو حموم بعد گذشت ۸سال انقدر گریه کردمو نفرینشون کردم آخه زخمایی ک بهم زدن هنوز ردشون تو زندگیمه😔

وای چقدر بده که اینجور آدما نزدیک آدم باشن حق داشتی نفرینش کنی  ولی اگه میشه حالا که فوت شده ...

میدونی یبار خودم شنیدم رفته بودیم خونشون با بابام و سه تا از عموهام نشسته بود تو بالکن میگفت دختر رو ببرین بندازین چاه. شأنمون شکسته بلکه پسره چیزی ازش دیده و نمیگه. 

بعد بابام بلند میگفت  بکشم ملت بگن حتما یه غلطی کرده که کشتنش؟ من پرونده هاشونو دیدم از زندگی بچم خبر دارم فقط ۱۸سالشه.نمیسازن دیگه چیکار کنم. بچم باید بره ادامه درس و... 

بابا بزرگم میگفت بی غیرتی کلاهتو گذاشتی زیرت 😐

حالا هرکی اینارو میشنید انگار شوهرم منو با یکی گرفته بود یا کاری کرده بودم. 🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا کسی روببخشیم خدا در جواب اون غمی که بهمون وارد شده جبران میکنه؟؟ من عموم داییم ویه نفردیگرو ۸ ...

🤒

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
میدونی یبار خودم شنیدم رفته بودیم خونشون با بابام و سه تا از عموهام نشسته بود تو بالکن میگفت دختر رو ...

😳😭

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
واقعا کسی روببخشیم خدا در جواب اون غمی که بهمون وارد شده جبران میکنه؟؟ من عموم داییم ویه نفردیگرو ۸ ...

🥺ایدفعه تاپیک بزنم راجب بخشش میزارم

میدونی یبار خودم شنیدم رفته بودیم خونشون با بابام و سه تا از عموهام نشسته بود تو بالکن میگفت دختر رو ...

وااای خدا معلومه از اون آدمایی بوده که طلاق رو بدمیدونستن آخه به چه قیمت به قیمتی که نوتو بندازی تو چاه اونم بخاطر مردم؟؟

آخرت خودشو نابود کرد 

واقعا متاسف شدم براش

وااای خدا معلومه از اون آدمایی بوده که طلاق رو بدمیدونستن آخه به چه قیمت به قیمتی که نوتو بندازی تو ...

دقیقا

وااای خدا معلومه از اون آدمایی بوده که طلاق رو بدمیدونستن آخه به چه قیمت به قیمتی که نوتو بندازی تو ...

تاپیک زدم تو هم شرکت کنی ها

ببخش😢

خواهش میکنم😁 هدفم این بود تاپیک پربازدید شه

ببخش😢

عزیزم این چه حرفیه

الهی عزیزممم..خدا به دلت شادی بده🥲🧡💛💚💚💙💜

اره اگه از ته قلبت ببخشی 

از خدا بخواه غم هاتو برات جبران کنه❤❤❤

امیدوارم آخرین گریه هات باشه ک از غمه

تا آخر عمر چشمات از شادی اشک بریزه😍

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
من چی🥲 من شرکت نکنم🥲🥲؟؟😭😭🤧🤧😂😂

شرکت کن 😉😅

تاپیک زدم تو هم شرکت کنی ها

من خوابام اکثریت ترسناک وناواضح ان یعنی یجوری ان که نمیشه تعریف کرد ولی خودم بیدارمیشم از ترس هزاربار بخاطر گناهام توبه میکنم چون فک میکنم میمیرم😂 آخه بختک زیاد میوفته روم وهمشم خواب میبینم درحال فرارمو نمیتونم تقلا کنم وقتی بیدارمیشم میبینم چون بختک بوده بدنم بشدتبی حس وسنگین شده انگارفلج شدم