خدا منو بکشه امشب بهش گفتم بمیری که انقدر سرفه میکنی 😭😭😭😭ریز ریز اشک می ریخت از اول مهر که مدرسه میره مریضه همش سرفه ها ش اصلا خوب نمیشه یه هفته خوب میشه باز شروع میشه دیگه هیچ دارویی نمونده بدم بهش دکترش گفت ببر مرکز اسم والرژی یعنی ببرمش اونجا خوب میشه بعضیا میگن برگ زیتون بجوشونین جواب میده یعنی فقط اینکارو نکردم
اسی منم دقیقا وضعیت تو رو داشتم دیگه یک هفته پیش بردمش فوق تخصص ریه و تست ریه گرفت گفت آسم خفیف داره اون وقت ی اسپره سبز رنگ و دو مدل قرص داد خدا را شکر خیلی بهتر شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خداییش اگر گوش میدی اینو که میگم بخر بخدا خوب خوب میشه ان شاالله شربت اوپیوکاف بخدا دعام میکنی
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
بتامتازون بزن.کلا بیخیال سرفه باش والا بچه های من دوماه درگیرن هی سرما خوب میشن باز دچارهزینه دکتر به کنار طفلیا چقدردارو میخورن ۳ساله هم هستن.شربت پلارژین کیدز هم خوبه.اصلا چیزای سرد نده میوه اب..بیرونمیره ماسک بزنه اینا یه باد بخوره سریع سرفه شروع.این سری خوب شد حتما واکسن انفولانزا بزن چون تا اردیبهشت گفتن اوضاع همینه مریضی زیاده
چند سالشه بچت؟ من دخترم پارسال اینطوری بود چن ماه همش سرفه بردم متخصص ریه یه شربت داد باهمون خوب شد
میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد میکشد و به وسعت دنیا میگرید و کسی آن را احساس نمیکند...