2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از سرفه ها ی پسرم ۴ ماهه سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 18873 بازدید | 200 پست

بچه های منم سه چهارماهه درگیر سرفه هستن هرچی دارودادم بی فایده بود آخرین بار بردم پیش دکترفوق تخصص شربت پدی کاف داد واقعا عالی بود

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره من پیش دبستانیه  از اول مهر رفت مدرسه داغون داغون  تا اینکه اواخر آبان دکترش نامه د ...

اخی بچه طفلی تواتاق تنهاست🥺

مدرسه غیر دولتی میره؟

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه انار رو بزار روی شعله پخش کن یه کاسه استیل هم بنداز روی انار تا مغز پخت بشه و.بعد بده بخوره انار رو ...

روتارین و شربت اکسپکتورانت همزمان با هم جواب هست

امید آخرین چیزیست که میمیرد
اره ۴ ورق

خداییش اگر گوش میدی اینو که میگم بخر بخدا خوب خوب میشه ان شاالله شربت اوپیوکاف بخدا دعام میکنی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بتامتازون بزن.کلا بیخیال سرفه باش والا بچه های من دوماه درگیرن هی سرما خوب میشن باز دچارهزینه دکتر به کنار طفلیا چقدردارو میخورن ۳ساله هم هستن.شربت پلارژین کیدز هم خوبه.اصلا چیزای سرد نده میوه اب..بیرون‌میره ماسک بزنه اینا یه باد بخوره سریع سرفه شروع.این سری خوب شد حتما واکسن انفولانزا بزن چون تا اردیبهشت گفتن اوضاع همینه مریضی زیاده

چند سالشه بچت؟ من دخترم پارسال اینطوری بود چن ماه همش سرفه بردم متخصص ریه یه شربت داد باهمون خوب شد 

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...