2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از سرفه ها ی پسرم ۴ ماهه سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 18888 بازدید | 200 پست
همون پدی کافه 

نه 

اصلا معجزه هست

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه داروهایی والا اوایلش دکترش گفت سینوزیته بهش سفکسیم داد اما خوب بشو نیست به شما چه داروهایی داد از ...

ببین الان همه بچه ابتدایی ها درگیرن منم پسرم دقیقا از ۴مهر مریضیش شروع شده لعنتی ول کن نیست نمی‌دونم این چه ویروسیه ولی بچه ها خودشون بیشتر زجر میکشن پسرتون اگه تب ندارن احتمالا الرژیه

اره ۴ ورق

بچه های من و خواهرم الرژی شدید دارن بعد هر سرماخوردگی یا الان که الوده است سرفه های شدید دارن 

تنها چاره نبولایز هست 

دارو اصلا فایده نداره 

سرچ کنید و کامل بخونیددرباره  نبولایز 

ببرید کلبنیک کودک با بیمارستان راهنمایی میکنن 

۱۰ دقیقه ی دستگاه مثل بخور    دمیار میزارن رو دهن بچه نفس میکشه و راحت میشه سرفه اش قطع میشه

چه داروهایی والا اوایلش دکترش گفت سینوزیته بهش سفکسیم داد اما خوب بشو نیست به شما چه داروهایی داد از ...

عزیزم دو سری مختلف داده سری اول قطره بینی و کو آموکسی کوآ، سری دومم سفکسیم به اضافه ۴ تا داروی دیگه اسمشون یادم نیست ولی باید پشت سر هم ببری پیش همون دکتری که گفته سینوزیت هستش 

تورو به مقدساتت قسم میدم دیگه این جمله رو به پسرت نگو

حالا هم‌ گفتی فردا حسابی از دلش دربیار و چند برابر بهش محبت کن

آخه طفلی مگه دست خودشه؟

اولین نفری که اذیته خودشه و بعد اطرافیانش

دیگه اینو بهش نگو، دلمو کباب کردی

داروهای اسم هم دادن بهش ولی باز میبرم اسپری فلوتیکازون .سرو فلو .سالبوتامول شربت تله فست کتوتیفن زوف ...

سالبوتامول برا آسم ضعیفه ببری فوق تخصص ریه اسپری های قوی تری میده 

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕