خدا منو بکشه امشب بهش گفتم بمیری که انقدر سرفه میکنی 😭😭😭😭ریز ریز اشک می ریخت از اول مهر که مدرسه میره مریضه همش سرفه ها ش اصلا خوب نمیشه یه هفته خوب میشه باز شروع میشه دیگه هیچ دارویی نمونده بدم بهش دکترش گفت ببر مرکز اسم والرژی یعنی ببرمش اونجا خوب میشه بعضیا میگن برگ زیتون بجوشونین جواب میده یعنی فقط اینکارو نکردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واللا خواهرشوهر من یه شاگردی داشت میگه از اول مهر تا الان سرفه شدید داشت چن بارم بستری شده بوده میگه رفتن از روستا شیر الاغ پیدا کردن هر چن ساعت با قاشق مادرش داده مثل شربت الان میگه اصلا سرفه نمیکنه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟