2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از سرفه ها ی پسرم ۴ ماهه سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 18840 بازدید | 200 پست

پسره من پیش دبستانیه 

از اول مهر رفت مدرسه داغون داغون 

تا اینکه اواخر آبان دکترش نامه داد نره مدرسه و خصوصی باهاش درس کار کنن

الان مدرسه میره اما یه اتاق جدا 

گوش شیطون کر دو ماهه مریض نشده 

ولی تا کی اخه تو جمع بچه ها نره

سلام 

قبل از مراجعه به مرکز آسم 

لطفا این رو امتحان کنید برید عطاری بگید گازرون میخوام 

چوب هست و برگه های ریز ریز بعد بزارید بجوشه بعد از ۱۰ دقیقه جوش خوردن صافش کنید با یه کم عسل شیرین کنید بدید بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به جای اینکه فحشش بدی ببر دکتر

متأسفانه این ویس تو بچه ها یا باعث سینوزیت شده یا آسم

منم پسرمو هی بردم دکتر،  بعضی از دکترا هم بی سواد نمی فهمیدن تا یکیشون گفت سینوزیت شده الان سه هفته ست داروی سینوزیت دادم 

واللا خواهرشوهر من یه شاگردی داشت میگه از اول مهر تا الان سرفه شدید داشت چن بارم بستری شده بوده میگه رفتن از روستا شیر الاغ پیدا کردن هر چن ساعت با قاشق مادرش داده مثل شربت الان میگه اصلا سرفه نمیکنه

پسر منم از مهر سرفه داره اما نه انقدر

تک و توک

اما قطع نشده

دارو های اسم و الرژیم داد دکترش بهش

دارو نیست ک نخورده باشه خلاصه😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
عزیزم به جای اینکه فحشش بدی ببر دکتر متأسفانه این ویس تو بچه ها یا باعث سینوزیت شده یا آسم منم پسر ...

چه داروهایی والا اوایلش دکترش گفت سینوزیته بهش سفکسیم داد اما خوب بشو نیست به شما چه داروهایی داد از ریش عکس انداختین 

اره ۴ ورق

ای وای 

اسپری سالبوتامول هم خوبه ولی بنظرم حتما ببرش زیر نظر متخصص 

بچه رو دعوا نکن امسال بچه ها همش مریض بودن دختر من از اول مهر دفعه چندمشه سرماخورده 

هوا آلوده اس دوسال بخاطر کرونا تو فضای پاک بودن یهو وارد محیط شلوغ و آلوده از تمام بیماری‌ها شدن