2777
2789

واااای من پهلو راستم 

انقدررر بد درد میکنه هااا

هم از سمت جلو هم سمت پشت 

پدرم درومده

من خیلی از وقتی باردار شدم پشتم قلنج میکنه و خیلی بد قلنجشو میشکونم حس میکنم از اونه👀🚶🏽‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله که طوریت نیست. ولی همین الان پاشو برو دکتر برات سونو بنویسه. منم پهلوی راستم شدید درد میکرد. گفتن طبیعیه. بعد 5،6ساعت که دردش امونم رو برید رفتم دکتر سونو کرد گفت خارج از رحم هستی. یکی از لوله هات هم آنقدر دیر اومدی پاره شده. بلا از تو دور باشه انشالله. ولی سرسری نگیر

منم باردارم یازده هفته و چهار روز و کلا نرمالم یعنی نه تاحالا حالت تهوع داشتم نه بالا اوردم نه لکه بینی هیچی فقط بشدت عاشق خیار با نمک فراوان و الوچه و دوغ و سالادشیرازی با ابغوره زیاد و نمک زیاد ک مونده یخ شده

دوسه روزی هست همش حس میکنم شکمم تو فشاره

دوشنبه ان تی دارم مدام میترسم چیز بدی بگه

منم باردارم یازده هفته و چهار روز و کلا نرمالم یعنی نه تاحالا حالت تهوع داشتم نه بالا اوردم نه لکه ب ...

منم دقیقا میمرم واسه اینا ک گفتی👀😂

ولی انقدرررر حالت تهوع داشتم تو سه ماه اول که پیرم درومد الان دوسه هفتس اوکیم دیگ حالت تهوع ندارم