2777
2789
یک حمد ۳ توحید ۱۰ صلوات ،الهی آرامش قسمت قلبت✨❤️

خیلی ازتون ممنونم❤ مرسی از دل مهربونتون. ان‌شالله آرامش و خوشبختی و حال خوب و سلامتی همیشه همراهتون باشه🌷

حاجات دلتون برآورده به خیر بشه ان‌شاالله🌷⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
الهی زودتر به آرامش برسی

خیلی ممنونم ازتون 🌷

ان‌شاالله همیشه سلامت و خوشحال و موفق باشید و همیشه به آرامش داشته باشید🌷 حاجاتتون برآورده به خیر بشه ان‌شاالله🌷⚘🌹

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرستادم. ۱۵ تا

خیلی از ممنونم از مهربونیتون❤

ان‌شاالله همیشه سلامت و شاد و موفق باشید🌷ان‌شاالله همیشه آرامش داشته باشید🌷⚘ حاجاتتون براورده به خیر بشه ان‌شاالله⚘🌹🌷 

خیلی ازتون ممنونم❤ مرسی از دل مهربونتون. ان‌شالله آرامش و خوشبختی و حال خوب و سلامتی همیشه همراهتون ...

❤️

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

الهی خیر ببینید. ممنونم ازتون من هم براتون توحید و حمد و صلوات میفرستم. ان‌شاالله که حل بشه و دیگه ...

ممنونم از دعا خوبتون عافیت به خیر بشی ان شاالله .افکار منفی بیشتر حال آدم رو بد میکنند موقع هجوم افکار منفی سوره ناس رو بخون .به آینده مثبت نگاه کن بگو خدا کمکم میکنه به خدا توکل کردم خدا منو تنها نمیذاره  برعکس اون حرف منفی ذهنت رو بگو 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

ممنونم از دعا خوبتون عافیت به خیر بشی ان شاالله .افکار منفی بیشتر حال آدم رو بد میکنند موقع هجوم افک ...

سلام ❤ ببخشید که دیر پیامتون رو ریپلای میزنم دیر واردکاربریم شدم❤

واقعا درست میگید. فکر منفی بدتر میکنه ادم رو.

چشم حتما

ممنونم ازتون❤

در پناه خدا باشید ان‌شاالله❤❤❤