2777
2789

سلام. 

میشه برام دعا کنید؟ یک مشکل روحی دارم که به هرکی بگم از نظرش مسخرست. اما خودمو خیلی زیاد اذیت میکنه.

نپرسید چیه🌷

میخواستم بگم اگر حال و حوصله دارید میشه یک صلوات بفرستید که من آروم بشم؟ 

از همینجا برای تک‌تک کسانی که توی تاپیک هستند، دعا میکنم ان‌شاالله همیشه دل خوش و سلامتی و آرامش داشته باشید🌷 حاجت‌های دلتون براورده به خیر باشه ان‌شاالله🌷

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

قسمت عنوان: برلم=برام*

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرستلدم عزیزم،شماهم واسه من بفرست اگرتمایل داشتی💚

خدا خیرتون بده❤ منم براتون صلوات فرستادم🌷

فرستادم عزیزم انشالله مشکلت به زودی حل بشه 

خدا خیرتون بده❤ من هم براتون صلوات فرستادم🌷

صلوات و سوره توحید رو میخونم برات ،دعا کن از آمپول و دارو خلاص شم  تا عید باردار بشم باشه 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

صلوات و سوره توحید رو میخونم برات ،دعا کن از آمپول و دارو خلاص شم  تا عید باردار بشم باشه

یک حمد ۳ توحید ۱۰ صلوات خوندم برات ،الهی یه نینی خوشگل و سالم و خوش قدم قسمتت🥰🥰😍😍😍😍

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

یک حمد ۳ توحید ۱۰ صلوات خوندم برات ،الهی یه نینی خوشگل و سالم و خوش قدم قسمتت🥰🥰😍😍😍😍

مرسی خیلی ممنونم حاجت روا بشی ان شاالله منم برات  ۷ تا توحید میخونم 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

الهی زودتر به آرامش برسی

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
مرسی خیلی ممنونم حاجت روا بشی ان شاالله منم برات  ۷ تا توحید میخونم

قربونت برم عزیز دلم خیلی ممنونم ازت❤️😘آمین

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

الهی خیر ببینید. ممنونم ازتون

من هم براتون توحید و حمد و صلوات میفرستم.

ان‌شاالله که حل بشه و دیگه نیازی به آمپول و دارو نباشه. ان‌شاالله بچه‌هایی قسمتتون بشه که سالم و صالح باشن. خوشبختیشون رو ببینید و همیشه در کنار هم دلتون شاد باشه. همیشه بهشون افتخار کنید🌷 نوه‌هاتون رو عروس و دوماد کنید و همیشه دلتون خوش باشه و سلامت باشید🌷❤ در پناه خدا باشید ان‌شاالله