2777
2789
عنوان

خیانت شوهر برای بار دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 112 پست
سلام، اگه تصمیمت قطعیه، با ی وکیل مشورت کن،ک بتونی مدرک جمع کنی الان

وکیل شماره ندارم ک

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              

الهی بمیرم برات حالمو خیلی بد کرد این تایپیکت 

من واقعا نمیدونم اگه ی روزی این اتفاق برام بیفته باید چیکار کنم مطمعنم که دیوونه میشم ولی لطفا تو قوی باشو ازش جدا شو ارزش نداره کنار همچین ادمی بمونی لطفا فقط به خودت فکر کن مبادا بچت دستو پاتو ببنده فقط فقط به خودت فکر کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب روش بیار بعد قهر کن بگو خونه ماشین بزن ب نامم تا بمونم  بعد دوباره گ خیانت کرد پرتش کن از خو ...

نمیزنه ب نامم ازش خبر دارم

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
شوهرت خونه یا ماشین بنام داره؟  خرش کن ازش بگیر بعدم طلاق

خر نمیشه به هیچ وجع انقدر بلده 

و اگر نزد زیرش گفت همین که هست چی.من و تو فدا شدیم من فدای پسرم وتو فدای دخترت شو چند سال باید بجنگیم و بد بهمون بگن طلاق گرفته بیوه واینجاایران ومنطق شون میگه زنش بد بود که اون رفته مهربان مادر بشین سر زندگی و قوی کن خودتو هر وقت کم آوردی به این فکر کن دخترت زیر دست نا مادری یا نا پدری .حداقل این زندگی بد و خوب ش مال خودت.شوهر کورم که باشه تهش بر میکردی بهت قول میدم

فعلا به روش نیار عکس از گوشی فقط میگرفتی زیر نظر بگیر ببین چی دستگیرت میشه ببشتر

باشه وقت کنم یبار دیگه میگیرم حتما

اوه عزیز دلم🥺  ببین هیچ کسی الان به اندازه یه مشاور نمیتونه بهت کمک کنه برو واقعا حیفه و بای ...

چی درست بشه؟ تو شهر ادم محترمبه ازش انتظار اینکارارو نداشتم نمیتونم دیگ باهاش بمونم خیلی دلم شکسته

تا میتونی پول جمع کن 

هر پولی از شوهرت جمع کنی حلاله 

بخور بپوش بگرد بخر مسافرت برو 

خیانتاش را به روش نیار 

در کنار اینا یه هنر یه حرفه یه کاری یاد بگیر 

قوی کن خودتو از نظر ذهنی و مالی و حرفه 

بعد که همه ی اینا را انجام دادی میتونی تازه به طلاق فکر کنی 

دادگاه ها پر پرونده است تمیکن به ضرر تو رای خواهند دادبی گدار به اب نزن با پشتوانه خواستی طلاق بگیر ولی الان نه 

خیانت شوهرت تا ابد روی قلبت می مونه چه طلاق بگیری چه نگیری

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی
همین فردا برو اسناد رسمی مهرو اینها بزار اجرا هرچی داره توقیفش کن اگه سندی تو خونه هم هست بردار ببر ...

انقدر خودم دوست دارم اینکارو کنم ولی هنوز وقتش نیس میدونم چیکارکنم خودم فقط منتظرم مدرک محکم تری دستم بیاد