2777
2789
عنوان

کدوم خونه رو انتخاب میکنید شما

68 بازدید | 9 پست

خونه ای که پدرشوهرتون براتون خریده ولی اگر میخواید سند به نامتون بزنه و ناراحت نشه باید برید زندگی کنید چندسالی (دور از خانواده ولی ۲ ساعت راه)جایی که نمیشناسین چطور جاییه

خونه ای که خودتون با قرض و قوله خریدین و اگر بدین اجاره و برید خونه پدرشوهر میتونید قرض هاتون رو بدید ولی طبقه بالا مادرتونه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

خونه ک پدرشوهرم داده .

فقط بخاطر اینکه قسط و قرضام تموم بشه

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم چیشد

پدرشوهرم خونه خریده برامون حاشیه شهره

خودمونم یه خونه با مامانمینا شریک خریدیم ولی قرض داریم

کدومو انتخاب کنم اگر نرم خونه پدرشوهرم سند به ناممون نمیزنه غده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

یه توصیه چه از مادر چه از مادرشوهر باید دور بود چون حرمتها شکسته میشه

پس خونه ای که پدر شوهر میخره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خونه فقط مستقل به هیچ عنوان حاضر نیستم با خانواده ها زندگی کنم. دوری و دوستی حتی مادرزن هم ممکنه تو ...

خونه پدرشوهر مشترک نیست میخواد ببخشه به خودمون

خونه ای که خودم خریدم طبقه بالا مادرمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پدرشوهرم خونه خریده برامون حاشیه شهرهخودمونم یه خونه با مامانمینا شریک خریدیم ولی قرض داریم کدومو ان ...

اگر بالا سر خانواده شوهرت نیستی برو اصن زندگی و با خانواده خودت و خانواده همسر یک جا پر از دخالت و چالشه