2777
2789
عنوان

رنگ چیدمان جهیزیههه!

6119 بازدید | 56 پست

بچه هاااا میشه یه چندتا ترکیب رنگ بهم بگید برم نگاه کنم 

من خودم فقط طویی سفید مد نظرمه ولی خونه مادرمم طوسی سفیده دیزانش میگم شما خونه تازه عروسی رفتید که رنگ چیدمانش قشنگ باشه اولشم میخوام فرش و مبل و بگیرم یه راهنمایی کنید ببینم تو کثچه تناژی بگیرم 

همسرمم میگه چون تو همش خونه ای باید خودت رنگشو انتخاب کنی که دلت نگیره شما چه رنگایی پیش نهاد میدید 

مدل مبلم الان میزارم

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆

من برگردم زمان خرید جهیزیه رنگ زرد و سبز انتخاب میکنم.

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برگردم زمان خرید جهیزیه رنگ زرد و سبز انتخاب میکنم.

زرد و سبزم 😍قشنگههه 

عکس پروفایلم خودمم😉راستی اگه نظرت با من یکی نیست الکی نپر بهم فقط رد شو😉خانم محترم از سنت خجالت بکش کم گزارش بزن😁😆

منم گیر داده بودم به طوسی سفید 

ولی بعد گذشت ۲ سال 

رنگهایی دیگه ای انتخاب می‌کنم 

مثل استخونی یا حتی رنگ های شاد و زنده 

هر وقت به قدر کافی رنج بکشی متقاعد میشی که      << خودخواهی >> عیب نیست؛ نتیجه گذشت های بیهوده‌ست
من خودم سفید و طلایی

برا تمیز کردن زیاد سخت نیست منم سفید خیلی دوس دارم 😐 

زرد و سبزم 😍قشنگههه 

اره خیلی شیکه مثلا مبل سبز تیره پرده زرد گلا سبز 😍😍خیلی ترکیب جذابی میشه و گرم

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
کرم طلایی خیلی دوست دارم  طوسی و چوب هم عاشقشم  خودم بین این دوتا موندم 😂😂

🥹من الان خونه مادرم اینا طوسی تیره روشن سفید و چوبه کلااا میگم مثه خونه مامانم نکنم خونه رو😁🤣از به ورم دگ نمیدونم چی با چی سته