2777
2789

کم کم دارم حس میکنم خنگم واقعا

برای امتحانات قبلیم خیلی خوب خوندم اما نتیجه نگرفتم و نمره ام خیلی کم شد درحالی که دوستام بودن که کمتر از من خونده بودن و نمره اشون بهتر شده بود

انگیزه ندارم برای امتحان بعدیم بخونم☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفیدنمیخونی تمرکزکن حفظ نکن یادبگیر ده دقیقه مفیدبخون تموم حواست ب درس باشه توکلاس گوش بده

اگر تو کلاس گوش میدادم بهتر بود اما الان زمان امتحاناست

ناراحتیم از لینه که بقیه همکلاسیام کمتر میخونن ولی نمره بهتری میگیرن

مفیدنمیخونی تمرکزکن حفظ نکن یادبگیر ده دقیقه مفیدبخون تموم حواست ب درس باشه توکلاس گوش بده

مرسی♥️

بیشتر مشکلم اینه که انگیزه ندارم دیگه

میبینم درس خوندم و نتیجه نگرفتم

خیلی تمرکز ندارم مدام حواسم پرت میشه

پرش ذهنی داری .

من با مشاورم در میون گذاشتم

گفت به مدت یک هفته تا ۸ روز هر چیزی به ذهنت خطور میکنه رو پس بزن اجازه نده نفوذ کنه 

منم اینکارو کردم کمک بزرگی بهم کرد

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
پرش ذهنی داری . من با مشاورم در میون گذاشتم گفت به مدت یک هفته تا ۸ روز هر چیزی به ذهنت خطور میکنه ...

اره این مشکلو دارم

اخه یک ماه داشتم برای یه درس میخوندم شب امتحان همه اشو قاطی کرده بودم تا صبحم بیدار موندم بازم نمره ام کم شده

دخترا وقتی معلمای دبیرستان بد درس میدن 

از کجا کنکوری خوندن بخونم؟آخه اینا درحد کتاب میگن فقط 

دهم تجربیم 

همه کمک اموزشیام خیلی سبزه خیلیا میگن با اریان حیدری ریاضیو بخون و... بنظرتون چه کتابایی معلم احتیاج داره؟

اره این مشکلو دارم اخه یک ماه داشتم برای یه درس میخوندم شب امتحان همه اشو قاطی کرده بودم تا صبحم بی ...

عزیزم سر امتحان از یادت میرن؟؟

از ما هیچ‌چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که در آن دلیلِ حالِ خوبِ کسی بوده‌ایم .